Ciki! Justin Bieber csúnyán pofára esett a koncertjén

zuhanás Justin Bieber koncert esés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szegény Bieber, ennél mélyebbre nem is zuhanhatott volna. Az énekes ugyanis a Purpose nevű turnéjának legutóbbi állomásán, két szám között a földre esett. A balesetről pedig egy felvétel is készült.

Ne szépítsük: Justin Bieber a turnéjának kanadai állomásán, koncert közben lezuhant a színpadról, egyenesen a rajongók közé. Lehetne ez egy csodás performansz is, ám ez esetben erről szó sincs, habár a rajongók biztos örültek, amiért

a sztár szó szerint a lábuk előtt hevert.

Azt azért tegyük hozzá, hogy csúnya véget is érhetett volna a baleset, de szerencsére Justin egy karcolás nélkül megúszta a dolgot.

Justin Bieber egyre komolyabb szinten műveli az őrültséget

Az énekes mostanában egyre merészebb dolgokat művel, és a hülyeséget már olyan szintre emelte, hogy azon sem csodálkoznánk, ha a rajongói elfordulnának tőle. A teljes cikket itt elolvashatod!
Cooky elbúcsúzik a Music Fm-től és a TV2 képernyőjén tér visszahttp://www.life.hu/sztarok/20160617-cooky-elbucsuzik-a-music-fm-tol-a-tv2-kedveert.htmlCooky a Music Fm péntek reggeli műsorában, és hivatalos Facebook-oldalán is bejelentette, hogy befejezi a rádiós pályafutását, és a TV2-nél folytatja a karrierjét. TV + SztárokOrigoNastassja Kinski alig két hónap után összeköltözött a 26 évvel fiatalabb szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20160617-nastassja-kinski-egy-26-evvel-fiatalabb-ferfiba-szerelmes.htmlA gyönyörű színésznő, Nastassja Kinski végre megtalálta a boldogságot egy 26 évvel fiatalabb férfi mellett, ráadásul alig két hónap után össze is költözött szerelmével. TV + SztárokOrigoMegdöbbentő! Bódiék semmit sem változtak az első klipjük óta!http://www.life.hu/sztarok/20160617-bodi-margoek-semmit-sem-valtoztak-az-elso-klipjuk-ota.htmlA Bódi házaspár több év után ismét videoklipet forgatott, ennek kapcsán került elő az első zenés videójuk, amin látható, hogy a csinos és mindig mosolygós Bódi Margónak azóta gyakorlatilag csak a frizurája változott, de Guszti sem panaszkodhat... TV + SztárokOrigoMelissa McCarhty egy elviselhetetlen hisztérika?http://www.life.hu/sztarok/20160609-melissa-mccarhty-egy-elviselhetetlen-hiszterika-a-kollegai-is-utaljak.htmlA Szívek szállodája rajongói eléggé csalódottak voltak, amikor felröppent a hír, hogy Sookie, azaz Melissa McCarthy nem tér vissza a sorozatba, később persze kiderült, hogy a hír nem igaz, ennek viszont a sztár kollégái örültek a legkevésbé. TV + Sztárok--Pamela Anderson fiai minél idősebbek, annál szexibbekhttp://www.life.hu/sztarok/20160608-pamelon-anderson-fia-minel-oregebb-annal-szexibb.htmlPamela Anderson sosem szégyenlősködött, ezért lepődtünk meg rajta, hogy a napokban egy meglehetősen szolid ruhában jelent meg, ráadásul a dögös idősebb fia is tiszteletét tette a vörös szőnyegen. TV + Sztárok--Kiszabadult a világ legszexibb bűnözője - Máris Hollywood felé vette az iránythttp://www.life.hu/sztarok/20160607-kiszabadult-a-legszexibb-bunozo-aki-illegalis-fegyverviselesert-kerult-bortonbe.htmlÚgy tűnik, hogy a legjobb dolog, ami Jeremi Meeks-szel történhetett az volt, hogy börtönbe került. Ekkor figyelt fel rá egy modellügynökség, ami a férfi szabadulása után rögtön egy szerződést ajánlott neki. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.