Botrány! Leonardo DiCaprio hamarosan bíróság elé áll

film A Wall Street farkasa színész Leonardo DiCaprio bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészt a Wall Street farkasa című film sztárjaként idézte be tanúskodni egy New York-i bíróság – jelentette pénteken a BBC News.

A Martin Scorsese rendezésében készült filmet egy volt bróker, Andrew Greene perelte be azért, mert szerinte az egyik szereplőt, Nicky Kokoffot róla mintázták, és „romlott”, drogos bűnözőként ábrázolták őt. Greene a Jordan Belfort alapította Stratton Oakmont brókerháznál dolgozott. DiCaprio Belfort szerepét játszotta a filmben, amely a szélhámos emlékiratai nyomán készült. Nicky Koskoffot P.J. Byrne alakította.

Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/David Mareuil

Greene a film producereit, köztük a Paramount Picturest és DiCaprio Appian Way produkciós cégét pereli 15 millió dollárra.

A bíróság nem fogadta el a követelést, de a hitelrontás kérdését tovább vizsgálja. Az ügy csütörtöki tárgyalásán egy bíró elrendelte DiCaprio tanúként való meghallgatását.

A bíró annak ellenére döntött így, hogy Scorsese és a forgatókönyvíró Terence Winter már megjelent a bíróság előtt, és a felperes nem tudta megindokolni, hogy miért szükséges DiCaprio meghallgatása, hiszen nem jegyezte a forgatókönyvet, és nem ő alakította a kérdéses szereplőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.