Családi dráma! A TV2 sztárja felesége tudta nélkül változtatta meg gyermekük nevét

2016.06.20. 10:43

A Jóban Rosszban sztárja, Suhajda Dániel - akit korábban Seres Dánielnek hívtak - egy üzenetben tudatta feleségével, hogy megváltoztatta közös gyermekük nevét. Gerlits Réka a hatóságokhoz fordult.

A TV2 népszerű sorozatának szereplőjét Seres Dánielként ismerte meg az ország. Kiderült azonban egy szörnyű családi titok, mégpedig az, hogy a vér szerinti apja nem az, aki felnevelte őt. Miután Dani elmondása szerint nevelőapja kitagadta őt ezért, megváltoztatta a nevét Seresről Suhajdára. 

Forrás: Origo

Állítólag azonban ezzel még nem elégedett meg, Gerlits Rékával közös gyermekük nevét is megváltoztatta, anélkül, hogy szólt volna feleségének, akivel éppen válófélben vannak - állítja a Bors. A lapnak nyilatkozó közeli barát azt nyilatkozta, hogy a színésznő egy üzenetben értesült a névváltoztatásról. Réka üzenetben kapott egy képet Danitól a kisfiuk anyakönyvi kivonatáról, amelyben már az új vezetékneve szerepelt. Úgy tudom, Réka először azt hitte, hogy ez valami vicc. Nem vette komolyan, hiszen tudta, hogy nála van az anyakönyvi kivonat” - a neve elhallgatását kérő barát úgy tudja, a színésznő már a hivatalos szervekhez fordult. Gerlits Rékát is megkereste a lap, ő azonban nem kívánt nyilatkozni. „Ez a dolog magánügy. Nem szeretnék róla beszélni” – mondta a színésznő.

Seres DánielSuhajda DánielGerlits Rékacsaládnév