Törőcsik Mari: “Annyira ideges leszek a meccsek alatt, hogy majd megáll a szívem”

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
magyar válogatott Szirtes Tamás Törőcsik Mari Kern András foci Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország egy emberként szurkol a válogatottnak, ez alól a hírességek sem kivételek, Törőcsik Mari, Szirtes Tamás és Kern András is nagyon izgul a csapatért.

Törőcsik Mari mindig is szerette a focit, tehát nemcsak az Eb miatt ül a képernyők elé. Kern András és Szirtes Tamás is el van ragadtatva a válogatott sikerétől, és reménykednek, hogy ez így is marad.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

“Én viszont hiába szurkolok, sosem látom a csapatunk találatát, mert mindig akkor van a gól, amikor én kimegyek a szobából. Ez őrjítő! Viszont jó kabala is, szóval amikor meccs van, és várunk a gólra, engem csak ki kell küldeni, és már jön is! A szerdai, portugálok elleni mérkőzés alatt valószínűleg az udvaron leszek, mert nagyon szurkolok a fiúknak! -mondta Törőcsik Mari, aki hozzátette, nagyon izgul a meccsek alatt. “Egyébként el szeretném mondani, hogy

annyira ideges leszek a meccsek alatt, hogy majd megáll a szívem! Nem is értem, hogy az edzők hogy nem kapnak infarktust

ott a pálya szélén?” - mondta a színésznő a Borsnak. Szirtes Tamás a Madách Színház direktora el van ragadtatva a csapat teljesítményétől, ahogy Kern András, aki csak az Eb miatt nézi a focit. Mindenki azt szeretné, ha a Portugálok ellen is ilyen kiválóan játszanának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.