Így énekelt élőben Bíró Ica húsz év után: videó!

videó fitneszlady ének Bíró Ica
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő szerencsés alkatnak mondhatja magát, hiszen ugyanolyan bomba formában van, mint 20 évvel ezelőtt. 

A fitnesz és Metál Lady-ként is ismert Biró Ica fantasztikus élő koncertet adott egy zenekarral a hétvégén. A sztár érzelmes Piramis számokat énekelt, és volt, aki megkönnyezte az előadást. Az elképesztő fellépést most te is megnézheted:

ByeAlex: „Volt, akitől bekakáltunk”http://www.life.hu/sztarok/20160621-az-rtl-klub-xfaktor-mentorait-toth-gabit-byealexet-gaspar-lacit-es-puskas-petit-kerdeztuk-az-elso.htmlAz X-Faktor 2016-os évadának válogatója már ezerrel dübörög, így adott volt, hogy a mentorokat kérdezzük az első benyomásokról. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó nem is lehetne ennél boldogabb: nagy álma vált valóra!http://www.life.hu/sztarok/20160620-keresztes-ildiko-nagyon-boldog-egy-alma-valt-valora-talalkozott-bonnie-tyler-enekesnovel.htmlAz énekesnő Facebook-oldalán mutatta meg rajongóinak, hogy egy régóta vágyott álma teljesült. TV + Sztárok--Csobot Adél igazi focidrukker: nézd meg a fiatal anyukát! http://www.life.hu/sztarok/20160621-csobot-adel-imadja-a-magyar-valogatottat-igy-szurkol-a-fiatal-kismama-foto.htmlAz elmúlt napokban a magyar válogatott sikereitől hangos a magyar sajtó. Még a focit kevésbé szerető emberek is képernyő elé ülnek, köztük a fiatal édesanya, Csobot Adél. TV + SztárokOrigoÚjabb tragédia! Fejbe lőtték a The Voice egyik népszerű énekesét http://www.life.hu/sztarok/20160620-haromszor-lottek-meg-a-mexikoi-the-voice-egyik-nepszeru-enekeset-a-ferfi-meghalt.htmlAlejandro Fuentes még 2011-ben szerepelt a mexikói The Voice változatában. A családját szinte sokkolták a történtek. TV + SztárokOrigoAz Éjjel-nappal Budapest sztárja újabb lehetőséget kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20160620-polyak-rita-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-ujabb-lehetoseget-kapott-rendezokent-vesz-reszt-a.htmlBár kiírták a sorozatból a Polyák Rita által alakított karaktert, Reginát, a kamerák mögött továbbra is részt vesz a sorozat életében. Rendezőként dolgozik, de emellett a jövőben saját zenekarára is szeretne koncentrálni. TV + Sztárok--Gáspár Laci: "Sokáig vágytam rá és küzdöttem, mire esélyt kaptam"http://www.life.hu/sztarok/20160619-gaspar-laci-enekes-az-x-faktor-2016-mentora-adott-interjut.htmlGáspár Laci is ott lesz az ősszel rajtoló X-Faktor zsűrijében, az énekest is egy tévés tehetségkutató indította el a pályán. A válogatásokon sokszor érte kudarc, többször próbálta újra - úgy véli, tapasztalatai segítik majd abban, hogy jó mentora legyen a szériának.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.