Születésnapos a királyi sarj! 34 éves lett Vilmos herceg

Forrás: AFP/Arthur Edwards -
Kate Middleton Katalin hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
34 éve alatt mindig példamutató életet élt Vilmos herceg, aki jelenleg a Brit Királyi Légierő kutató-mentő egységének a pilótája. Katalin hercegnével két közös gyermeküket nevelik, a legnagyobb egyetértésben.

Vilmos herceg immár kétgyermekes apuka és férj, de egyetemi éveiben ő sem vetette meg a bulizást, bár saját bevallása szerint sosem volt egy partibolond. Szerelmi élete mindig is a bulvár figyelmének a középpontjában volt, de az igazság az, hogy sosem voltak botrányos nőügyei.

Katalin és Vilmos 2007-ben Forrás: AFP/Carl De Souza

Akár unalmasnak is lehetne nevezni Vilmos herceg magánéletét, hiszen 2003-ban kezdett el találkozgatni Kate Middletonnal, akivel együtt jártak egyetemre. A kapcsolatuk nagyon hamar szorossá vált, olyannyira, hogy még fogadásokat is lehetett kötni a királyi esküvőre. 7 évnyi randevúzás után az eljegyzés is megtörtént, majd a világraszóló lakodalom. A királyi párnak két közös gyermeke született, György herceg és Sarolta hercegnő, de Vilmos állítólag nagyon szeretne még egy csemetét.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Patrick Van Katwijk

Habár sokszor felröppennek a hírek arról, hogy a pár kapcsolatában bőven vannak hullámvölgyek, mégis, házasságuk csendesen, botrányok nélkül zajlik. Katalin mindenben férje mellett áll. Természetesen a zöld szemű szörny őket sem kerüli el, a pletykák szerint a herceg nagyon sokszor féltékenykedik Katalinra, ami nem is csoda, hiszen a mosolygós hercegné igazi stílusikonná vált, a kifinomult elegancia mintapéldája lett az évek alatt.

/1404/Katal2014428162347

Nem együtt ünnepel Katalin és Vilmos?

Születésnapja reggelén Franciaországban ébredt Vilmos herceg, nem a legnagyobb boldogságban. Vilmos fanatikusan szereti a focit, így a hétfő esti angol-szlovák mérkőzést a helyszínen izgulta végig, de sajnos csapatától nem kapott nagy ajándékot. A meccs döntetlennel zárult.
Szentesi Éva: „Feladtam volna, ha tudom, egy hónapom van hátra”http://www.life.hu/sztarok/20160620-szentesi-eva-iro-a-mehnyakrakbol-meggyogyult-de-feladta-volna-ha-tudja-egy-honapot-adtak-neki.htmlEgy hamvaiból feléledt főnixlánnyal beszélgettem, aki szó szerint a halál karmai közül tépte ki magát, és édesanyja segítségével legyőzte a méhnyakrákot. TV + Sztárok--Cinthya Dictator lakását saját hányása díszítihttp://www.life.hu/sztarok/20160621-cinthya-dictator-lakasat-sajat-hanyasanak-fotoja-disziti.htmlPortréfilmjében vall a fotós arról, hogy az első tervezési feladata volt a legmeghatározóbb az életében. Próbálta letisztítani azt a giccset, ami egyébként fontos szerepet tölt be az életébe, így született meg a saját hányásáról készített fotója. TV + SztárokOrigoElképesztően gyönyörű helyen pihen Debreczeni Zita!http://www.life.hu/sztarok/20160621-debreczeni-zita-a-tisza-to-partjan-pihen-csodalatos-helyen.htmlNyugalom, csend és festői táj. Ezeket élvezi most a modellből lett fotós, aki a Tisza-tó partján kapcsolódik ki. TV + SztárokOrigoByeAlex testét kritizálták - kőkeményen beszólt a zenészhttp://www.life.hu/sztarok/20160620-byealex-edzes-kozben-fotozta-magat-az-egyik-kovetoje-beszolt-neki.htmlMost már biztos, hogy nem csak a nők, de a pasik is nagyon érzékenyen viselik, ha kritika éri az alakjukat... TV + SztárokOrigoÚjabb tragédia! Fejbe lőtték a The Voice egyik népszerű énekesét http://www.life.hu/sztarok/20160620-haromszor-lottek-meg-a-mexikoi-the-voice-egyik-nepszeru-enekeset-a-ferfi-meghalt.htmlAlejandro Fuentes még 2011-ben szerepelt a mexikói The Voice változatában. A családját szinte sokkolták a történtek. TV + SztárokOrigoÍgy bulizott együtt Palvin Barbi és Lewis Hamilton egy luxusjachton - Videó! http://www.life.hu/sztarok/20160620-palvin-barbi-es-lewis-hamilton-a-monacoi-nagydij-utan-egyutt-buliztak-video.htmlA gyönyörű magyar modellt újból sikerült lencsevégre kapni a Forma-1-es világbajnok társaságában. A két sztár a Monacói Nagydíjat követően egy jachton bulizott, ám nem kettesben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.