Jennifer Aniston randizni ment a férjével, és feltűnően takargatta a hasát

Forrás: AFP/Mark Ralston -
has pocak Justin Theroux Randevú Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Anistont és férjét New York utcáin kapták lencsevégre, és nekünk egy picit gyanús, hogy a színésznő feltűnően takargatta a hasát. 

Bár Jennifer Aniston és Justin Theroux csak augusztusban ünneplik majd az első házassági évfordulójukat, ennek ellenére még mindig olyanok, mintha a nászútjukon lennének. Nemrég a Bahamákon nyaraltak, legutóbb pedig egy New York-i étterembe menet kapták lencsevégre őket.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Agny Tyja

Visszatérve a romantikus utazásra, az biztos, hogy Jennifer emlékeit kissé beárnyékolja a terhességéről szóló pletyka, amit a világ csakis azért kapott fel, mert egy pancsolás alkalmával

a színésznő hasa egy apró pocakká duzzadt.

A világsztár szóvívője később cáfolta a terhesség hírét, és azt nyilatkozta, a színésznő csak jól bevacsorázott, elvégre szabadságon van a Bahamákon, és

szeretne azt csinálni, amihez kedve van.

Mindenesetre mi kíváncsiak lennénk rá, hogy mindez hogyan érintette Jennifert, akiről a legújabb fotók alapján, ha akarnánk sem tudnánk azt feltételezni, hogy terhes, mivel mindvégig egy táska és egy blézer mögé bújt el a paparazziktól. Ha kíváncsiak vagytok a többi képre is, megnézhetitek itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.