Calvin Harris Kanye West Taylor Swift énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő a napokban kiadott egy közleményt arról, hogy Kanye West nem egyeztette vele előre a Famous című számának botrányos szövegét, ám most újabb dokumentum került elő, ami csúnyán megcáfolja Taylort.

Az biztos, hogy Taylor Swift feje felett mostanság eléggé összecsaptak a hullámok. Mint arról beszámoltunk, alig, hogy az énekesnő és Calvin Harris szakítottak, az énekesnő máris Tom Hiddlestonnál keresi a boldogságot.

Forrás: AFP

A hír persze eljutott a DJ-hez is, aki eléggé kiakadt, és egy szívszorító üzenetben adott hangot a szomorúságának. Sőt olyan hírek is felröppentek, hogy Taylor már akkor összekavart a színésszel, amikor még kapcsolatban élt.

Lehet, hoy Taylor Swift megcsalta Calvin Harrist? Forrás: Northfoto

Most pedig azzal is vádolják, hogy hazudott a Kanye West-ügyben. A The Sun szerint olyan dokumentumok jutottak el hozzájuk, amikből világosan kiderül, hogy Taylor igenis jóváhagyta telefonon Kanye dalát, ezt pedig a rapper bizonyítani is tudja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.