Istenes Bence elveszítette barátait: "Mindig rossz volt az elválás, az elszakadás”

iskola Istenes Bence barátság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőnek nem volt könnyű a fiatalkora, a rengeteg költözés miatt ugyanis nem tudott hosszantartó baráti kapcsolatokat kialakítani. Összesen 10 iskolába járt Bence, és mindannyiszor a nulláról kellett kezdenie.

Számos iskolában fordult meg Istenes Bence, ezért nem volt könnyű megélnie a tanulással töltött éveket. Internet hiányában nem tudta fenntartani baráti kapcsolatait, nem maradtak meg kisikolás korából életre szóló cimboraságok.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

Mindig rossz volt az elválás, az elszakadás. Kialakult egy baráti kör, szereztem egy legjobb barátot, aztán mindig jött a váltás.

Elköltöztem egy másik országba, vagy száz kilométerre az előző lakhelyemtől. Internet még nem volt, mindent a nulláról kellett kezdeni…”

- mesélt Bence gyerekkoráról a Hot magazinnak. Elárulta, hogy Németországban szerzett barátai közül megmaradtak páran, akikkel még most is tartja a kapcsolatot. “Az egyiküknek éppen mostanában született gyermeke, újabb közös témánk van. Épp egy hete hívtam telefonon, megbeszéltük, hogyan pelenkázunk” - árulta el Bence.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.