Veszélybe került VV Attila élete: megpróbálták lelőni az egykori villalakót!

Forrás: VV Attila / Facebook -
szolárium lövés VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szolárium kirakatán keresztül próbálta meg lelőni Knap Attilát egy ismeretlen férfi. A dupla biztonsági üvegnek köszönheti, hogy az ijedtségen kívül nem történt nagyobb baj.

Nyár előtt meg akarta alapozni barnaságát VV Attila, aki ezért járt egy óbudai szoláriumba heti több alkalommal az esti órákban, mivel akkor kevesebbet kell várakozni. Az ott dolgozó hölggyel kedélyesen elcsevegett ilyenkor, ám az egyik beszélgetésüket egy lövés szakította meg.

Forrás: VV Attila / Facebook

Hátranézve látták, hogy Attila háta mögött megsérült az üveg. "

Néhány perc múlva kimerészkedtünk az üzlet elé, ahol láttuk, hogy feltehetőleg lövésnyom van a dupla biztonsági üvegen. Valószínűleg ez mentette meg az életemet.

Kerestük a golyót, de nem találtuk, mint később megtudtam, azért, mert éppen a kocsim alatt hevert” - mondta az egykori villalakó a Blikknek. Egyből kihívták a rendőrséget, de Attila ismertsége miatt nem akart belekeveredni, ezért távozott a helyszínről.

Forrás: RTL Sajtóklub

Attilát ez nem tántorította el a szolizástól, továbbra is jár ugyanarra a helyre barnulni. Az ott dolgozó hölgy elárulta, van egy ismeretlen, ám sikertelen hódolója, aki amióta kikosarazta őt, órákig álldogál a szolárium előtt, mint egy őr. Azt feltételezi, hogy féltékenységből ő lőtt rájuk azon az éjszakán. A lap megkereste az üggyel kapcsolatban az ORFK sajtóosztályát, de egyelőre nem kaptak választ kérdéseikre.

Sztárok kedvenc nyaralóhelyei – Ők tudják, hol keressék a luxusthttp://www.life.hu/sztarok/20160622-sztarok-kedvenc-nyaralohelyei-thaifold-bali-amerika-gorogorszag-bard-pitt-horvath-eva-gigi-varga.htmlHazánkban is van jó pár híresség, aki megengedheti magának, hogy a tengerentúlon pihenje ki fáradalmait. A világsztárok ennél tovább mennek, és amikor megtetszik nekik egy sziget, egyből vesznek ott egy nyaralót – íme, az álmok luxuskivitelben! TV + Sztárok--Kulka János videóüzenete meghatotta a kollégáithttp://www.life.hu/sztarok/20160623-kulka-janos-meghatotta-kollegait-videos-uzenetevel.htmlA Katona József Színház évadzáró ülésén a színművész nem tudott ott lenni, de videós üzenetet küldött a társulatnak. Kollégái elérzékenyültek a videó láttán. TV + Sztárok--A helyszínen szurkol a magyar válogatottnak Andy Vajna és Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20160622-a-helyszinen-szurkol-a-magyar-valogatottnak-andy-vajna-es-vajna-timea.htmlAndy Vajnát és Timit biztosan sokan irigylik most, ugyanis egyenesen a lyoni stadionból követhetik a magyar-portugál mérkőzést. TV + SztárokOrigoMost a legmenőbb focista pasit fogni! Íme, a celeblányok trófeái!http://www.life.hu/sztarok/20160621-zimany-linda-modell-dukai-regina-modell-der-heni-enekesno-kiss-ramona-szineszno-mind-futballista.htmlZimány Linda és Dzsudzsák Balázs az egyik legendás páros, akik ugyan már rég szakítottak, de még mindig a köztudatban van az egykori lávsztori. De nem a szőkeség az egyetlen, aki focista exbaráttal büszkélkedhet. TV + Sztárok--Íme, a legszexibb magyar sztárdrukkerekhttp://www.life.hu/sztarok/20160621-bodi-sylvi-modell-dukai-regina-modell-csobot-adel-enekesno-voksan-virag-playmate-dj-seherezade-igy.htmlA magyar szépségeket is megihlette válogatottunk remek szereplése az Európa-bajnokságon. Bódi Sylvi, Dukai Regi, Tücsi, Voksán Virág, Csobot Adél szavazz, te kivel inspirálnád a magyar futballistákat! TV + Sztárok--A TV2 szexi időjósa is szürke mackónadrágban állt a kamerák eléhttp://www.life.hu/sztarok/20160622-a-tv2-szexi-idojosa-is-szurke-mackonadragban-allt-kamerak-ele.htmlMozgalommá szerveződött a mackónadrágos felhívás. A Water Film meghirdette a „Menj Ma Mackóban Melózni” napot, az eseményhez pedig rengetegen csatlakoztak, köztük a TV2 időjósa, Gál Noémi is, aki szerdán szürke melegítőnadrágban állt a kamerák elé. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.