Mádai Vivien az élet császárnője: egy szál bikiniben, a Balatonon élvezi a nyarat

Forrás: Instagram / Mádai Vivien -
műsorvezető hajó Balaton Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető a Balaton mellett piheni ki a hét fáradalmait, és egy kis hajókázással próbálta átvészelni a kánikulát.

Mádai Vivien kihasználva a napos időt, a képernyők helyett a Balatonon landolt, és egy hajón próbálja átvészelni a meleg időt. Az biztos, hogy a gyönyörű műsorvezető ragyog a boldogságtól, ám ehhez hozzájárult az is, hogy élete a lassan kétéves kisfiával lett teljes.

Forrás: Instagram / Mádai Vivien

Vivien egyébként korábban úgy nyilatkozott, hogy férjével való kapcsolatát nem sínylették meg a gyermeknevelés első, nehéz hónapjai, és azóta is teljes harmóniában élnek.

Cindy Crawford 14 éves lányát már most elhalmozzák munkávalhttp://www.life.hu/sztarok/20160624-cindy-crawford-14-eves-lanyat-mar-most-elhalmozzak-munkaval.htmlA világhírű modell lánya még csak 14 éves, de már most megvesznek érte a legnagyobb divatházak. Miu Miu, Vogue, Alexander Wang és ez még csak a kezdet... TV + Sztárok--Lányok, itt az idő! Ryan Gosling megérkezett Budapestrehttp://www.life.hu/sztarok/20160624-ryan-gosling-budapestre-erkezett.htmlMi a közös az alábbi színészekben: Charlize Theron, Keira Knightley, Ryan Gosling, Harrison Ford és Penelopé Cruz? Nos, a felsorolt színészek mindegyike mostanság járt Budapesten, sőt! Ryan Gosling jelenleg is kis hazánkban tartózkodik! TV + Sztárok--Végre csöpögtetik a dalokat Beyoncé új albumárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160623-vegre-csopogtetik-a-dalokat-beyonce-uj-albumarol-az-egyikben-serena-williams-is-szerepel.htmlIsmét számíthatunk rá, hogy a világ felkapja Beyoncé új vizuális albumát, ami elég erősen utal arra, hogy Jay Z megcsalta az énekesnőt. Az egyik klip nemrég felkerült a legnagyobb videómegosztó oldalra, ráadásul a teniszező, Serena Williams is szexi dögként vonaglik benne. TV + Sztárok--A napunk fénypontja: Németh Kristóf tütüben tündökölhttp://www.life.hu/sztarok/20160623-nemeth-kristof-egy-tutuben-tundokol.htmlNémeth Kristóf, aki áprilisban az ATV-ben jelentette be, hogy a 3,5 év után távozik a Játékszín éléről, egy különleges fotóval rukkolt elő. TV + Sztárok--Ciki! Justin Bieber csúnyán pofára esett a koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20160620-justin-bieber-padlora-kerult-a-koncertjen.htmlSzegény Bieber, ennél mélyebbre nem is zuhanhatott volna. Az énekes ugyanis a Purpose nevű turnéjának legutóbbi állomásán, két szám között a földre esett. A balesetről pedig egy felvétel is készült. TV + Sztárok--Kiss Ramóna: „Elég nagy kihívás elé állítottak"http://www.life.hu/sztarok/20160617-kiss-ramona-nemreg-tert-vissza-amerikabol-de-eleg-nagy-kihivas-ele-allitottak.htmlKiss Ramóna két hónapot töltött Amerikában. A színésznő elsősorban nyelvet tanult egy nemzetközi iskola szervezésében, de sokkal többel tért haza, mint a folyékony angoltudás, ráadásul itthon egy titokzatos lehetőség is várt rá. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.