Korda György pofon Balázs Klári Nacsa Olivér Bagi Iván paródia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Klári és Korda György idén ünnepli a 34. házassági évfordulóját, de nemcsak ettől olyan emlékezetes ez az év, hanem azért is, mert 15 évvel ezelőtt parodizálta ki őket először a Bagi-Nacsa páros.

Klárika és Gyuri bácsi olyan karakterek, akiket könnyen lehet utánozni. Bagi Iván és Nacsa Olivér rögtön felfedezte ezt, és több mint egy évtizeddel ezelőtt bele is kezdett a pár kifigurázásába. Az első paródia láttán azonban Klárika arcáról lefagyott a mosoly, ugyan azóta jó barátságot kötöttek a humoristákkal.

Forrás: Balázs Klári

Borzalmas volt. Megdöbbenve ültem a tévé előtt, és azt láttam, hogy a Gyurinak maszkírozott Olivér szájba vágja az engem alakító Ivánt. Mondom Gyurinak, hogy te nem is szoktál engem ütni. Erre ő azt válaszolta: ami késik, nem múlik“ - mesélte Klárika a Borsnak. "Azelőtt a humoros oldalamat nem mutattam meg a közönségnek, csak a romantikusat, ahogy tárt karokkal énekelem a szerelmes dalokat. Sokszor megnéztem a rólam készült paródiákat, és azon gondolkodtam, hogy mi az, amit ez a fiatalember elkapott belőlem. Erre nem jöttem rá, de arra igen, hogy egyáltalán nem gúnyolódásról van szó. Azonnal megéreztem, hogy ezek a paródiák csupa szeretetből készültek” - mondta az énekes.

Korda György 34 év után újra elvette Klárikát - Fotók!

Balázs Klári és Korda György szerelme újabb mérföldkőhöz ért, 34 évvel első esküvőjük után most újra örök hűséget fogadtak egymásnak. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.