magyar futballválogatott jóképű sármos Szalai Ádám Király Gábor Kádár Tamás Gera Zoltán Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar labdarúgó-válogatott remek szereplése a futball-Eb-n örök emlék marad. Most, hogy a fiúk a belgák elleni harcban alul maradtak, hétfőn megérkeznek Budapestre, mi pedig bemutatjuk őket nektek, hogy képben legyetek. 

A magyar „huszárok" ma hazaérkeznek, így biztos lesz népünnepély. A fiúk megérdemlik, hogy a szurkolókkal együtt örüljenek a sikernek, hiszen minden elvárásunkat felülmúlták az Eb-n. A Life.hu-n pedig te is voksolhatsz, melyik focista mellé pattannál oda egy közös képre.

Forrás: Instagram/MLSZTV

Dzsudzsák Balázs 29 éves és az Eb-n két gólt rúgott a portugálok elleni megmérettetésen. Balázs háromszor nyert magyar bajnokságot és magyar szuperkupát a DVSC csapatával, 2010-ben elnyerte Az év magyar labdarúgója címet, 2009-ben pedig Junior Prima díjat kapott. Játszott a Debreceni VSC-ben, a PSV Eindhoven-ben, az Anzsi Mahacskala csapatában, a Dinamo Moszkvában. Jelenleg a Bursaspor csapatát erősíti.

Balázs magánéletéről mostanában nem tudunk sokat, bár nemrég kiderült, ki a legfontosabb hölgy az életében.

A titokzatos asszony természetesen a futballista édesanyja. Balázs, sokáig se veled, se nélküled kapcsolatban próbálkozott Zimány Linda modellel, mióta szakítottak, Balázs féltve őrzi a magánéletét.

Dzsudzsák Balázs Forrás: MTI,

Kádár Tamás neve hallatán a szerkesztőségünk hatalmas sóhajban fakadt ki, úgyhogy biztosak vagyunk benne, ő sok szavazatot kap majd tőletek. Tamás, a magyar válogatott labdarúgó, jelenleg a Lech Poznan játékosa. Már az általános iskolában is a sport volt az élete.

Arról nincs információnk, Tamásnak van-e párkapcsolata, így még reménykedhettek lányok!

Az viszont biztos, hogy édesanyja, aki kétségkívül a legközelebb áll a focistához, nemzeti színű ruhában drukkolt fiának.

Kádár Tamás Forrás: Instagram/Kádár Tamás

Juhász Roland 32 éves a magyar válogatott labdarúgó, posztját tekintve hátvéd. Jelenleg a Videoton csapatát erősíti. 2010-ben az évtized legjobb magyar játékosának választották a HLSZ szavazásán. Roland nős, felesége Strényi Zsófia.

Juhász Roland Forrás: Instagram/Juhász Roland

Király Gábor 40 éves, a magyar labdarúgó-válogatott kapusa, és bizony sokszor áldhattuk a nevét, mert az Eb-n számtalan labdát fogott meg, ami a kapuban landolt volna.

A kapus kabalája az emblematikus szürke mackónadrág, ami a drukkerek kedvenc ruhadarabjává avanzsált az Eb ideje alatt.

Gábor játszott a Haladásban, a Hertha BSC-ben, a Crystal Palace-ban, a Burnley-ben, a Bayer Leverkusenben, a 1860 Münchenben és a Fulhamben. A kapus nős, és két gyermeke van.

Király Gábor Forrás: MTI

Szalai Ádám 28 éves magyar válogatott labdarúgó, jelenleg a német TSG 1899 Hoffenheim kölcsönjátékosaként a Hannover 96 csapatában játszik. Posztját tekintve csatár. Neki köszönhetjük az egyik gólt az osztrákok elleni meccsen.

A sármos focista 2012 óta alkot egy párt a nála négy és fél évvel fiatalabb Csillával, aki modellként is dolgozik.

Szalai Ádám Forrás: Facebook/Szalai Ádám

Gera Zoltán hányatatott gyermekkoráról már rengeteget olvashattunk, és példás történet, ahogy a szipuzástól egészen a West Bromwich Albion és a Fulham csapatáig menetelt a futballista. Zoli nős, és két gyermek édesapja. Felesége, Csilla nemrég mosolyogva mesélt arról, mit érzett, amikor az Eb-n gólt rúgott a férje.

Gera Zoltán Forrás: MTI

Tiéd a választás! Ki a legsármosabb magyar focista

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.