Visszaülhet Hajós András a Sztárban sztár zsűrijébe - Havas nem vált be

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
Hajós András Sztárban sztár Havas Henrik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint ősztől Havas Henrik helyett újra Hajós lesz Liptai Claudia, Bereczki Zoltán és Majka társa a TV2 Sztárban sztárjának ítészei között.

Állítólag a produkció Havast fel sem kérte, ugyanis nem volt annyira vicces a Sztárban sztár harmadik szériájában, mint elődje.

"Havas Henrik nagyon jó tévés szakember, de alapvetően sokszor ment bele olyan értékelésekbe, amelyeknek se füle, se farka nem volt, és az esetek többségében ilyenkor a többi zsűritag próbálta menteni a helyzetet. Egyértelmű volt, hogy a következő szériába próbálnak majd másik megoldást keresni, és mivel Hajós Andrást már a Kismenőkkel visszavette a csatorna, ő tűnt a legjobb választásnak "– árulta el a Blikknek informátora.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

A lap magát Havast is megkérdezte: "Én erről most hallok először, de ezt most nem kommentálnám, a túrós csusza jobban érdekel" – válaszolta.

A csatorna egyelőre nem kommentálta az értesülést, a sajtóosztály ennyit válaszolt: "A TV2 hamarosan nyilvánosságra hozza az őszi műsorok szereplőinek névsorát, és erről tájékoztatja is a közönséget."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.