színpad BET Awards Beyoncé énekesnő sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé egy oltári showt rendezett BET Awards színpadán, és nagyon valószínű, hogy a nézők egy katarzis közeli állapotban találták magukat. 

Beyoncé a napokban a BET Awardson tarolt, majd mielőtt még az elismeréseket begyűjtötte volna, sebesen távozott is. A Los Angelesben megrendezett eseményt az énekesnő egy egészen elképesztő produkcióval nyitotta meg. Beyoncé a nemrég megjelent Lemonade című albumáról a Freedom című számot választotta.

Forrás: AFP/Grigoriy Sisoev

Az énekesnő Kendrick Lamarral és táncosokkal karöltve nyűgözte le a közönséget: az egész színpad vízben úszott, emellé pedig természetesen egy csodás vizuál dukált. Hihetetlen show, nézzétek csak!

Az énekesnő egyébként öt jelölésből négy díjat is bezsebelt Beyoncé az idei díjkiosztóján: ő lett a legjobb női R&B- és popénekesnő, övé lett Az év videoklipje (a Formation című videóval), legjobbnak választotta a közönség és megkapta a központi díjat is.

Magánnyomozókat fogadott fel Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20160628-sajat-magannyomozokat-fogadott-fel-lagzi-lajcsi.htmlMindenki Lagzi Lajcsija, azaz Galambos Lajos mindent bevet, hogy bizonyítsa ártatlanságát: nemrég saját magánnyomozó-hadsereget fogadott fel. TV + Sztárok--Theron és Hudson lennének Leonardo DiCaprio újabb hódításai?http://www.life.hu/sztarok/20160628-leonardo-dicaprio-kate-hudsonnal-es-charlize-theronnal-allt-ki-a-kornyezetvedelem-mellett.htmlLeonardo DiCaprio a napokban két szőkességgel bukkant fel St. Tropez-ban. Nem, nem a színész háreméről van szó, hanem egy jó ügyről: A színész egy környezetvédelmi konferenciára érkezett, és nem mások kísérték el, mint Kate Hudson és Charlize Theron. TV + Sztárok--Gaál Noémi merész húzása - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160627-uj-frizurat-vagatott-maganak-gaal-noemi.htmlNem hiszünk a szemünknek! A TV2 dögös időjósa megszabadult régi, vörös frizurájától és szőke hajkoronára váltott. Szerintetek jól áll neki? TV + Sztárok--Lola szebbé varázsolta a napunkat - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160626-lola-egy-sarga-dresszben-tundokol.htmlA dögös énekesnő egy csodás szelfivel lepte meg az Instagram-követőit, akik érthető módon odáig voltak tőle. TV + Sztárok--Nem semmi! Adele ezt tette egy rajongójával- videó!http://www.life.hu/sztarok/20160627-adele-lebufizte-egyik-rajongojat-amikor-felhivta-a-szinpadra.htmlAdele közvetlensége eddig sem volt kérdéses, ha rajongóiról van szó, ám a Glatsonbury Fesztiálon olyat tett, amire eddig még nem volt példa.TV + Sztárok--Már tuti, hogy nem áll össze az S Club 7, hiszen Tina Barett anya letthttp://www.life.hu/sztarok/20160621-mar-tuti-hogy-nem-all-ossze-az-s-club-7-hiszen-tina-barett-anya-lett.htmlAz S Club 7 sztárja, Tina Barett hétfőn megszülte első gyermekét, ráadásul a kicsi nevét is elárulta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.