műsorvezető Iszak Eszter randi műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Önbizalomhiány, a telefon nyomkodása, erőltetett poénok - csak néhány tényező, ami tönkreteheti az első randevút. A VIVA július 1-jén induló műsorának mentora, Iszak Eszti is tapasztalt már hasonlót, de szerencsére nem Dobrády Ákossal, akivel a találkájuk meglepő volt ugyan, de nagyon jól sikerült. 

Iszak Esztinek szinte mindig hosszú távú kapcsolatai voltak, szingliként azonban vele is előfordult, hogy az első randevú után nem akart másodikat. A műsor civil szereplői szembesülhetnek azzal, hogyan festenek mások szemében, és milyen személyiségnek tartják őket az ismeretlen kívülállók a megjelenésük, fényképük alapján.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

"Egyszer egy olyan fiúval találkoztam, aki számomra elfogadhatatlan, szerinte viszont poénos videókat mutogatott nekem, ami elég kellemetlenül érintett. Mondanom sem kell, nem sokáig tartott a randi. Persze az is igencsak meglepett, amikor Ákos focimeccs - nézést szervezett nekem, arra nem gondolva, hogy talán nem szeretem a focit...Azért próbáltam úgy tenni, mintha nagyon érdekelne a meccs, és ma már, ha eszünkbe jut az az este, csak nevetünk rajta" - mesélte mosolyogva a csinos műsorvezető, akit leginkább a természetes viselkedéssel lehet levenni a lábáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.