Magánnyomozókat fogadott fel Lagzi Lajcsi

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
Galambos Lajos magánnyomozó börtön tárgyalás nyomozás Lagzi Lajcsi bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki Lagzi Lajcsija, azaz Galambos Lajos mindent bevet, hogy bizonyítsa ártatlanságát: nemrég saját magánnyomozó-hadsereget fogadott fel. 

Magánnyomozókkal és szakértőkkel akarja gyorsítani a nyomozást Lajcsi, akit lopással és vesztegetéssel gyanúsítanak.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

A Lokálnak dr. Fröhlich Krisztián ügyvéd azt mondta, hogy arra a keresik a választ, ki és milyen eszközökkel, milyen okból szállt rá Galambos Lajosra, vannak-e kreált bizonyítékok, van-e olyan tanú, aki valótlant állított, és ki az,

aki az egész ügy hátterében állhat.

"Egy átlagos bűnügyi nyomozás esetében sem ritka, hogy védőként bizonyítékokat gyűjtünk, további tanúk után kutatunk. De a mostani ügy kicsit más, hiszen megszámlálni sem tudom, mennyi falba ütköztünk, s nem árulok el titkot azzal sem, hogy találtunk megdöbbentő bizonyítékokat, amelyek alapjaiban változtathatják meg az ügy megítélését" - mondta a lapnak.

Lagzi Lajcsi fenyegetve érzi magát

Könyvben írja meg Lajcsi az őt ért megpróbáltatásokat, szerinte nagyon sokan vannak, akik félnek a készülő írástól. Azt állítja, kapott már fenyegetést is. A teljes cikket elolvashatod itt!

Órákig körözött az a kígyó, aki tévedésből mindig a régi bőrébe bújt visszahttp://www.life.hu/news/20160627-harom-oran-keresztul-korozott-az-a-kigyo-aki-tevedesbol-mindig-a-regi-borebe-bujt-vissza.htmlÉrdekes dolog történt egy Alice Springs-i kígyóval, mivel miután levedlette az elhasznált bőrét, tévedésből vissza is bújt belé. NewsUtazás a Föld körül: Égető kérdések, amelyekre most az egész világ választ várhttp://www.life.hu/news/20160624-brexit-david-cameron-magyar-gazdasag-ezekre-a-dolgokra-figyel-most-az-egesz-vilag.htmlMeglepő fejleményeknek lehetünk tanúi, ugyanis az Egyesült Királyságban a szavazók 52 százaléka úgy döntött, az országnak ki kell lépnie az Európai Unióból. David Cameron pedig lemondott miniszterelnöki pozíciójáról. A politikusok és közgazdászok pedig világszerte az uniós kilépés várható hatásait elemezgetik. De mi lesz ezután, és milyen hatása van mindennek ránk? NewsGyümölcsök közé rejtettek potencianövelő gyógyszereket: A NAV lefoglalta!http://www.life.hu/news/20160624-gyumolcsok-koze-rejtettek-a-potencianovelo-gyogyszereket.html34 millió forint értékű potencianövelő gyógyszereket és 20 doboz magyar adójegy nélküli cigarettát talált a Nemzeti Adó- és Vámhivatal egy török kamionban az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál. NewsOrigoAz ítélet hallatán a bíróságon ölte meg magát egy amerikai férfihttp://www.life.hu/news/20160620-a-birosag-elott-olte-meg-magat.htmlÖngyilkos lett egy amerikai férfi Tajvanon, miután a bíróság négyéves börtönbüntetésre ítélte kábítószer-birtoklásért. NewsThinkstockElgázolnád a pasidat bosszúból? Ez a nő megtette!http://www.life.hu/news/20160617-kiborult-majd-bosszubol-elgazolta-a-pasijat.htmlA térfigyelő kamera rögzítette, ahogy egy autós elüt egy férfit, majd elhajt. A cserbenhagyásos gázolással egy 44 éves nőt vádolnak, akiről kiderült, hogy áldozata az exe volt, majd azt is bevallotta, hogy bosszúból gázolta el. News--Megtalálták annak a kisfiúnak a holttestét, akit a Disney Worldben ragadott el egy aligátorhttp://www.life.hu/news/20160616-megtalaltak-annak-a-kisfiunak-a-holttestet-akit-disneyworldben-ragadt-el-egy-aligator.htmlEgy nap keresés után meglett annak a kisfiúnak a holtteste, akit Disney Worldben ragadott el egy aligátor. A fiú apja hiába próbálta kirángatni a gyereket a ragadozó szájából, az aligátor magával vitte a kicsit. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.