A szexi celeb kismamák éve van - Döntsd el, ki a legdögösebb pocakos!

Csobot Adél Péter Szabó Szilvia szexi Liptai Claudia Baby Gabi terhes Janicsák Veca celeb Pásztor Anna kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2016 a sztárbabák éve, hiszen a gólya sűrűn látogatta vagy látogatja majd a sztárotthonokat. Vajon kinek áll jobban a kismamapocak, Liptai Claudiának vagy Csobot Adélnak?

Az idei év első sztárbébijét Janicsák Veca hozta a világra. A kis Emma már a pocakban is folyamatosan hallgatta, ahogy édesanyja énekel, és ez születése után sem volt másként. Veca gyönyörű kismama volt, bár ő nem posztolt naponta terhesfotót magáról, mert a magánéletét féltve őrzi.

Forrás: Facebook/Janicsák Veca FanClub

Szintén januárban látott napvilágot Pásztor Anna énekesnő kislánya. "Amazon királylány, Zoé baba, ma 13:36-kor megérkezett! 55 cm 3690 g! Mindannyian jól vagyunk!"osztotta meg az örömhírt Facebook-oldalán a büszke anyuka.

Fotó: Kleb Attila

Dundika áprilisban hozta világra Majkával közös második kisfiát. Hajni a terhességet nehezen viselte a rosszullétek miatt, de boldogsága határtalan volt, amikor kezébe vehette Olivért.

Forrás: Instagram/Majka

Csobot Adél és Istenes Bence első gyermeke, Natan május elején látta meg a napvilágot. A sztárpár azóta cuki fotókkal lepi meg rajongóit. Adél első gyermekét természetes úton hozta világra, és természetesen Bence is ott volt kisfia világra jöttének pillanatában. Már nagyon várjuk, hogy a büszke szülők végre megmutassák a kis csöppséget, akit egyelőre féltve őriznek a kamerák és a kíváncsi tekintettek elől. Adél gömbölyödő pocakján kívül semmi nem árulta el, hogy gyereket vár, mert ő aztán az a tűzről pattant kismama volt, aki a terhesség minden időszakát jól viselte.

Fotó: Marton Szilvia/Origo, Instagram/Istenes Bence

Liptai Claudia, a Nagy Duett adásai alatt próbálta titokban tartani, hogy kisbabát vár, végül a hír átrobogott a magyar sajtón, így a műsorvezető élő adásban jelentette be, hogy igaz a hír. Claudiának már szépen gömbölyödik a pocakja, amit egy ideig trükkös szettekkel takargatott, de a hétvégén már megmutatta, milyen gyönyörű kismama.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal

Baby Gabihoz is idén érkezik a gólya, de ő egyből két kis csöppséget dédelgethet majd. „A férjem családjában voltak már ikrek, de ezt egészen eddig nem is tudtuk, ez a családi örökletes vonal most derült ki. Amúgy is kettő csemetét szerettünk volna, így minden álmunk egyszerre valóra vált. Bevallom, először sokkot kaptam, aztán azon izgultunk, hogy maradjon meg mindkét magzat. Most pedig minden nagyon kerek és rendben van, nagyon boldogok vagyunk" mesélte Gabi a Life.hu-nak. Az énekesnőről Pintácsi Viki készített csodálatos kismamafotókat, amelyeken tündököl a boldogságtól.

Fotó: Pintácsi Viki

Péter Szabó Szilvi szintén a Nagy Duett színpadán leplezte le, hogy gyermeket vár. A kismama duettpartnerével, Pachmann Péterrel meg is nyerte a sztárokat megénekeltető műsort. A szexi kismama már alig várja, hogy kezében tarthassa a kislányát.

Forrás: Facebook/Péter Szabó Szilvi

Szavazz a legszexibb kismamára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.