Kárpáti Rebekát megviselte az anyagi csőd: házukat is elvesztették

Forrás: TV2 -
Jóban Rosszban színész Barátok közt Kárpáti Rebeka R. Kárpáti Péter anyagi gond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészkedésbe is belekóstolt Kárpáti Rebeka a Jóban Rosszban sorozatban, de inkább olyan munkára vágyik, ami kiszámíthatóbb megélhetést jelent. Nem csoda, hiszen apja, R. Kárpáti Péter a Barátok közt után anyagi csődbe került, ami máig rossz emlék Rebekának.

Gyermekként Kárpáti Rebeka is a színészi pályára készült, de a megrázkódtatások miatt mégsem a színpadon képzeli el a jövőjét. A Jóban Rosszban sorozat sztárja még egy színészi képzésre is jelentkezett, de végül a sors máshogy alakította életét. A rossz élmények miatt inkább olyan pályára készül, ami biztosabb jövedelmet jelent.

Forrás: TV2

Apja, R. Kárpáti Péter anyagi csődbe került, miután kiírták a Barátok köztből. Elvesztették otthonukat, ez a megrázkódtatás biztosan szerepet játszott Rebeka döntésében. “Váratlanul ért mindenkit az anyagi csőd. Nagyon rossz emlék ez számomra, hiszen

nem csak a biztosnak hitt munkáját veszítette el, de a házunktól is meg kellett válnunk. Soha nem szeretném ezt még egyszer átélni”

- mondta Rebeka a Borsnak. Hozzátette, mindig dolgozott, hogy ne szoruljon mások segítségére, és olyan munkát szeretne, ami biztosabb megélhetést jelent. “Olyan munkára vágyom, amely lehet, hogy nem hatalmas hírnévvel járó, népszerű, felkapott foglalkozás, viszont kiszámítható, biztos jövedelmet jelent” - árulta el a TV2 sztárja.

Elámultak Kárpáti Rebeka alakján a kommentelők

Kárpáti Rebeka, a Jóban Rosszban színésznője megmutatta kemény munkájának eredményét, rajongói pedig elaléltak a látványtól. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Cooky mindenkit becsapott?http://www.life.hu/sztarok/20160629-cooky-allitolag-nem-a-teves-karrierje-miatt-bucsuzott-a-music-fmtol-a-radio1hez-keszul.htmlFelröppent a hír, hogy Cooky nem csak azért távozott a Music Fm csapatától, mert ezentúl kizárólag a tévézésre szeretne koncentrálni, hanem állítólag egy másik rádióhoz készül a műsorvezető. TV + SztárokOrigoBud Spencer legjobb magyar barátja: “Nehéz felfogni, hogy távozott közülünk”http://www.life.hu/sztarok/20160629-bud-spencer-legjobb-magyar-baratja-forgacs-laszlo-megszolalt-nehez-felfogni-hogy-tavozott-kozulunk.htmlA legnagyobb pofonosztó és nevettető 86 éves korában távozott, a szomorú hírről családja tájékoztatta a sajtót és a rajongókat. Itthon mindenkit lesújtott Bud Spencer halála, legjobb magyarországi barátja fel sem fogja, hogy már nincs köztünk. TV + Sztárok--BulváRap: Görög Zita félmeztelenülhttp://www.life.hu/sztarok/20160628-bulvarap-gorog-zita-felmeztelenul-a-life-hu-legfontosabb-hirei-egy-helyen.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le!TV + Sztárok--Szomorú félév volt! Sok hírességtől búcsúztunkhttp://www.life.hu/sztarok/20160628-iden-meghalt-bud-spencer-prince-david-bowie-aigner-szilard-wels-peter-matyas-andai-gyorgyi-muhammad.htmlBud Spencer, Prince, David Bowie, Aigner Szilárd csak pár név azok közül, akik hirtelen intettek búcsút az élet nevű játéknak. TV + Sztárok--Milyen volt Iszak Eszti első randija? Most megtudhatod! http://www.life.hu/sztarok/20160628-iszak-eszti-meccset-nezett-szerelmevel-az-elso-randin-igy-randizz-teljes-bedobassal.htmlÖnbizalomhiány, a telefon nyomkodása, erőltetett poénok - csak néhány tényező, ami tönkreteheti az első randevút. A VIVA július 1-jén induló műsorának mentora, Iszak Eszti is tapasztalt már hasonlót, de szerencsére nem Dobrády Ákossal, akivel a találkájuk meglepő volt ugyan, de nagyon jól sikerült. TV + Sztárok--Megható! Harry herceg 12 év után ismét átölelhette árva barátjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160628-harry-herceg-12-ev-ismet-atolelhette-arva-baratjat.html12 év után Harry Herceg ismét találhozhatott azzal az árvával, akivel még Afrikában barátkozott össze. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.