Nem hisszük el! Kiderült, hogy kivel randizik Katie Holmes

Hollywood Matthew Perry Randevú Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen hírek láttak napvilágot: új hollywoodi álompár született, mégpedig Katie Holmes és Jamie Foxx személyében, vagy mégsem? Most egy újabb szereplő is belépett a történetbe, mégpedig a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry. Vajon mi lesz ebből?

Mint arról beszámoltunk, az egész világ azt találgatja, hogy vajon Jamie Foxx és Katie Holmes egy párt alkotnak-e, válasz híján újabb férfiről szólnak a pletykák. A színésznőt most a Jóbarátok Chandlerjével, Matthew Perryvel hozták össze.

Forrás: AFP

A hírek szerint Katie és Matthew állítólag közös sorozatuk, a The Kennedys forgatásán kerültek közel egymáshoz. Az egyik statiszta pedig azt is elárulta az OK! magazinnak, hogy a páros feltűnően sok időt töltött együtt a forgatások után is, majd ezt követték a romantikus vacsik. A sztárok egyelőre nem erősítették meg a hírt, mindenesetre mi nagyon örülnénk, ha Matthew végre megtalálná a helyét, ugyanis az utóbbi években elég rossz állapotban van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.