Kiderült: bejelentették, mikortól lehetsz újra függője a Szívek Szállodájának

Lauren Graham Szívek szállodája sorozat Netflix
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lauren Graham vagyis a Lorelai Gilmore-t alakító színésznő tett boldoggá mindenkit a nyilatkozatával. Hamarosan újra ráfügghetsz a sokat beszélő anya-lánya párosra.

Világszerte izgalomba jöttek a rajongók már annak a lehetőségétől is, hogy a Szívek szállodájához új részeket forgatnak. A Netflix valóra váltotta mindenki álmát, mikor kiderült, hogy a régi szereplőkkel és írókkal jön egy új adag Szívek szállodája.

Forrás: Warner Bros. Television

Lauren Graham pedig a napokban tett egy igen izgalmas bejelentést.

Elárulta, hogy aki esetleg nem látta az eredeti sorozatot, az hamarosan esélyt kap a felzárkózásra, ugyanis július elsejétől elérhetőek lesznek a részei, az új epizódokat pedig még ebben az évben kihozzák!

Ennyit változtak a Szívek szállodája sztárjai 16 év alatt - Fotók!

Sokan a szívükbe zárták a népszerű sorozat temperamentumos, jég hátán is megélő Lorelaiját és lányát, Roryt. A rajongók legnagyobb örömére hamarosan újra a képernyőkre kerül a Szívek szállodája, amelynek szereplői elég sokat változtak az évek alatt.
Kis Grófo megszólalt a méltatlan vádaskodásokról http://www.life.hu/sztarok/20160629-kis-grofo-reagalt-tema-volt-a-korabban-felreppent-verekedeses-ugye-enekes.html Kis Grófo kétszer is fellép az idei Volt Fesztiválon. Többek közt a fellépőruhájáról és arról is kérdeztük, mikor rukkol elő egy újabb slágerrel. Na meg persze kikerülhetetlen téma volt a korábban felreppent verekedéses ügye. TV + Sztárok--Megható üzenet Iszak Esztitől: “Köszönöm, hogy megtapasztalhattam, milyen vidám országban élni”http://www.life.hu/sztarok/20160629-iszak-eszti-meghato-uzenetet-kuldott-a-facebook-oldalan-koszonom-hogy-megtapasztalhattam-milyen.htmlA műsorvezető is kifejezte háláját, hiszen a magyar válogatott teljesítménye sok mindent megváltoztatott. Nemcsak hitet, de jókedvet és örömöt is adott az országnak. TV + Sztárok--Dzsudzsák úgy teljesítette a magyar énekes vágyát, hogy nem tett semmithttp://www.life.hu/sztarok/20160629-kokeny-attila-dzsudzsak-balazzsal-talalkozott.htmlA sztárok is rajonganak valakiért, ez alól Kökény Attila sem kivétel. A magyar válogatottért természetesen ő is drukkolt, egyik kedvencével még találkozni is tudott. TV + Sztárok--Bíróságra ment a Harry Potter sztárja, Rupert Grinthttp://www.life.hu/sztarok/20160629-birosagra-ment-a-harry-potter-sztarja-rupert-grint-adovisszaterites-miatt-perel.htmlA Ron Weasley-t alakító színész nem követett el semmit, sőt, ő perel adó-visszatérítésért. TV + SztárokAFPHűha! Cristiano Ronaldo a magyar válogatott mezében sétálgatott: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160629-cristiano-ronaldo-dzsudzsak-balazs-mezeben-setalgat-a-kamu-foto-lattan-nagyot-nevetsz.htmlA magyar-portugál meccs után persze azonnal beindult a mémgyár, és számtalan vicces fénykép készült. Így esett, hogy a világhírű focista magyar mezben drukkolt. TV + SztárokOrigoDivatdrukkerek: Nagy Ádám helyett Kiss Ádámnak írnak gratulációthttp://www.life.hu/sztarok/20160629-nagy-adam-helyett-kiss-adamnak-gratulalnak-az-ebn-nyujtott-teljesitmenyeert.htmlA humorista számolt be Facebook-oldalán arról, hogy mennyi gratulációt kap mostanában a válogatottban nyújtott remek teljesítményéért. Igaz, ő nem focizott a csapatban, de Nagy Ádám helyett mégis ő kapja a dicsérő szavakat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.