Galambos Boglárka Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miközben Lajcsi börtönben volt, felnőtt férfiak küldtek félreérthetetlen SMS-eket Boginak, az egyik pedig túllőtt a célon. Ráadásul az illető a család ismerőse, sőt, a zenész barátja. 

Galambos Lajos nehezen viseli a lánya körül legyeskedő férfiakat, és feldúltan fogadta, amikor kényszerpihenője után kiderült, hogy egy barátja is ott sertepertélt Bogi körül. „Bogi elárulta, hogy a sok biztató SMS mellett az egyik felnőtt barátomtól félreérthető üzeneteket kapott. Persze hogy ilyenkor elönt a düh...” – mesélte Lajcsi a Storynak.

Lajcsi azt is elárulta, hogy amikor lánya az éjszakába indul, egy megfigyelőt küld utána, aki távolról vigyáz rá, Bogi viszont megkérte, hogy ne tegye, mert megbízhat benne.

Forrás: Instagram/Galambos Boglárka Anna

"Legutoljára rengeteg szúnyog volt" - Exkluzív interjú dj Wilkinsonnalhttp://www.life.hu/sztarok/20160630-exkluziv-interju-dj-wilkinsonnal-a-zenesz-a-rubik-kockarol-a-kiegesrol-es-az-elvezetekrol.htmlA Life.hu riportere a VOLT Fesztivál nulladik napjának sztár dj-jével beszélgetett. Dj Wilkinsonnak szegezte kérdésit pálinkáról, Avicii-ról és arról, miket kér egy átlagos fellépéshez.TV + Sztárok--Viccben és cukiságban úszik Hosszú Katinka és Shane Tusup napjahttp://www.life.hu/sztarok/20160629-viccben-es-cukisagban-uszik-hosszu-katinka-es-shane-tusup-napja.htmlHosszú Katinka egy ragyogó ötlettel rukkolt elő: mini videósorozatának hála megtudhatjuk, hogy két edzés között mivel múlatja az időt az Ironlady és férje. Az biztos, hogy kacagásban nincs, és nem is lesz hiány! TV + Sztárok--Hoppá! Így énekel kisbabájának Istenes Bence és Csobot Adélhttp://www.life.hu/sztarok/20160629-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-es-csobot-adel-enekesno-duettpartnerek-lettek.htmlA sztárpár csemetéjének jó dolga van, hiszen igazán vidám családba látta meg a napvilágot. Amikor a boldog szülők dalra fakadnak, akkor biztos, hogy a kis Natan jókat mosolyog. TV + SztárokOrigoNem hisszük el! Kiderült, hogy kivel randizik Katie Holmeshttp://www.life.hu/sztarok/20160629-kiderult-hogy-matthew-perry-es-katie-holmes-randiznak.htmlHihetetlen hírek láttak napvilágot: új hollywoodi álompár született, mégpedig Katie Holmes és Jamie Foxx személyében, vagy mégsem? Most egy újabb szereplő is belépett a történetbe, mégpedig a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry. Vajon mi lesz ebből? TV + SztárokOrigoKis Grófo megszólalt a méltatlan vádaskodásokról http://www.life.hu/sztarok/20160629-kis-grofo-reagalt-tema-volt-a-korabban-felreppent-verekedeses-ugye-enekes.html Kis Grófo kétszer is fellép az idei Volt Fesztiválon. Többek közt a fellépőruhájáról és arról is kérdeztük, mikor rukkol elő egy újabb slágerrel. Na meg persze kikerülhetetlen téma volt a korábban felreppent verekedéses ügye. TV + Sztárok--Kiderült: bejelentették, mikortól lehetsz újra függője a Szívek Szállodájánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160629-lauren-graham-bejelentette-mikortol-lehet-elerni-a-regi-es-az-uj-szivek-szallodaja-reszeket.htmlLauren Graham vagyis a Lorelai Gilmore-t alakító színésznő tett boldoggá mindenkit a nyilatkozatával. Hamarosan újra ráfügghetsz a sokat beszélő anya-lánya párosra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.