fesztivalok2016 Csernus Imre VOLT 2016 pszichiáter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dr. Csernus Imre állandó szereplője a Volt Fesztiválnak. Idén is eljött, hogy kezelésbe vegye a fiatalokat. Az ország kedvenc pszichiátere a Life.hu riporterének elmondta, hogy szerinte melyek a fiatalok kedvenc problémái. 

Nem tudsz ellátogatni a Volt-ra? A Telekom Buddyk segítségével Te is ott lehetsz.

Elhagyta az országot Oravecz Nóra: felszámolta itthoni életéthttp://www.life.hu/sztarok/20160630-elhagyta-az-orszagot-oravecz-nora.htmlA fiatal írónő Lisszabonba költözött. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huHajdú Péter: "Nem biztos, hogy jó, ha egy nő humoros"http://www.life.hu/sztarok/20160630-hajdu-peter-a-miss-world-hungaryrol.htmlHajdú Péter a Life.hu riporterének arról beszélt, a szépségverseny megrendezése mennyi munkával jár neki és Katának. Elárulta azt is, hogy a tavalyihoz képest milyen az idei "felhozatal". Péter szerint megvan az oka, hogy miért hasonlítanak egymáshoz a szépségverseny indulói. Hogy mi ez? Az alábi videóból megtudhatod. TV + SztárokOrigoGondoltad volna? Rogán Cecília szépségversenyeken indulthttp://www.life.hu/sztarok/20160630-rogan-cecilia-szepsegversenyeken-indult-most-a-miss-world-hungary-zsuitagja.htmlA 2016-os Miss World Hungary sajtótájékoztatóján Rogán Cecília arról beszélt, miként került a zsűribe. TV + SztárokOrigoVisszaülhet Hajós András a Sztárban sztár zsűrijébe - Havas nem vált behttp://www.life.hu/sztarok/20160627-visszaul-hajos-andras-a-sztarban-sztar-zsurijebe-havas-henrik-helyett.htmlLapinformációk szerint ősztől Havas Henrik helyett újra Hajós lesz Liptai Claudia, Bereczki Zoltán és Majka társa a TV2 Sztárban sztárjának ítészei között. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoHoppá! Hát hogy néz ki Csobot Adél és Istenes Bencehttp://www.life.hu/sztarok/20160626-csobot-adel-es-istenes-bence-kutyak-snapchat.htmlCuki kutyaként pózol Csobot Adél és Istenes Bence - a Snapchat alkalmazásnak köszönhetően. Lájkot ugyan kaptak bőven, de a rajongók már a babájukat látnák teljes egészében. TV + Sztárok--Németországban kezd új életet Molnár Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20160622-nemetorszagban-kezd-uj-eletet-molnar-aniko.htmlTöbbek között édesapja tanácsára döntött így. Az egykori valóságshow-szereplő Németországban keres munkát, sminktetoválóként helyezkedne el. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.