Mi történt veled, Al Pacino? A dögös színész az idő és a kilók áldozata lett

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
kövér elhízott színész Al Pacino
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az öregedés a hírességeket sem kíméli, és bizony az idő múlása rajtuk is meglátszik: a 76 éves Al Pacino hatalmas pocakkal rója Hollywood utcáit.

A nők bálványa, a férfiak példaképe, erre tessék: az idő vasfoga őt sem kímélte.
Azt hittük, hogy a 76 éves színész olyan, mint a jó bor: az idő múlásával egyre jobb lesz, ám legutóbbi fotójával erre eléggé rácáfolt, titokban azért reméljük, hogy csupán

egy előnytelen képről van szó.

Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/Dr/X17online.Com

"Alkoholista voltam" - Intim vallomás Al Pacinótól

A 75 éves Al Pacino a minap őszintén vallott egy interjúban az életéről, többek között azt is elárulta, hogy alkoholista volt. A teljes cikket itt elolvashatod!

Michael Jackson lányára rátalált a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20160704-michael-jackson-lanyara-ratalalt-a-szerelem.htmlDrámai átváltozáson ment át a 18 éves Paris Jackson: 2013-ban véget akart vetni az életének, majd az egykor gyönyörű lány fiús stílusra, és egészségtelen életmódra váltott, ám most úgy tűnik, hogy kezd magához térni. A sztárcsemete szerelmes. TV + Sztárok--Jennifer Lawrence örülhet! Öt évig is rácsok mögött lehet a pucér celebfotókat lopó hackerhttp://www.life.hu/sztarok/20160704-ot-evig-is-racsok-mogott-lehet-a-meztelen-celebfotokat-lopo-hacker.htmlÖt év börtönt is kaphat az az illinois-i hacker, aki több híresség iCloud-fiókját is feltörte, majd a róluk készült erotikus felvételeket kiszivárogtatta a netre. TV + SztárokOrigoHorváth Éva egy szál fürdőruhában izgatta fel az internetezőkethttp://www.life.hu/sztarok/20160701-horvath-eva-egy-szal-furdoruhaban-izgatta-az-internetezoket.htmlA gyönyörű modell ismét ledérkedett egy csöppet, és természetesen a szexi fotók sem maradhattak el, így aztán van mivel feldobni ezt a pénteki napot. TV + Sztárok--Kucsera Gábor szőrösen szereti, avagy ebben a videóban tényleg a méret a lényeg!http://www.life.hu/sztarok/20160701-kucsera-gabor-szorosen-szereti.htmlAz Édes Élet sztárjai a legújabb videóban ismét megleptek minket! Van itt minden: méretes szuszpenzor, félmeztelen Kucsera Gábor, és egy jókedvű Bárdosi Sanyi, aki ellátta a kajakozót a jobbnál jobb tanácsokkal, mint például azzal, hogyan használja a borotvát odalent is... TV + Sztárok--Budapest szívében kapták lencsevégre a gyönyörű brit hercegnéthttp://www.life.hu/sztarok/20160628-magyarorszagra-erkezett-a-brit-hercegne.htmlNem hisszük el, mégis igaz! A brit királyi család újabb tagja látogatott el kis hazánkba. Erzsébet királynő unokatestvére, Alexandra kenti hercegné első útja pedig a Batthyányi-téren lévő idősek otthonába vezetett. TV + SztárokOrigoTheron és Hudson lennének Leonardo DiCaprio újabb hódításai?http://www.life.hu/sztarok/20160628-leonardo-dicaprio-kate-hudsonnal-es-charlize-theronnal-allt-ki-a-kornyezetvedelem-mellett.htmlLeonardo DiCaprio a napokban két szőkességgel bukkant fel St. Tropez-ban. Nem, nem a színész háreméről van szó, hanem egy jó ügyről: A színész egy környezetvédelmi konferenciára érkezett, és nem mások kísérték el, mint Kate Hudson és Charlize Theron. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.