Tóth Gabi főzés háziasság Debreczeni Zita babgulyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Házitündérnek álltak celebjeink. Strandolás vagy nyaralás helyett többen is finomságok készítésével töltötték a forró hétvégét.

A köztudottan ínyenc Debreczeni Zita szerelmével, Giannival tüsténkedett: kovászos uborkát tettek el. A hatalmas befőttes üvegek mellett a fotós és az olaszchíresség teraszán emellett szinte minden megtalálható, ami az igazi házias ízekhez szükséges lehet a konyhában: paprika, paradicsom, petrezselyem, menta, citromfű és eper is. A sztárpáros tagjai igazán élvezik az élet ízeit.

Amióta összejöttek, gyakran töltik az időt együtt a konyhában, és rendszeresen posztolnak képeket ízletes fogásokról – legyen az étel vagy egy jó bor. Zita legutóbb például ínycsiklandozó veronai reggelijét mutatta meg követőinek. Az életvidám modell-fotós mindig is büszkén vállalta, hogy szeret enni, diéták helyett gusztusos finomságokkal biztatja rajongóit az élet-és a gasztronómia szeretetére.

Forrás: Instagram/Debreczeni Zita

Eközben egy másik, energiabombaként ismert celeb,

Tóth Gabi babgulyással hangolt a júliusra.

Az ízgazdag egytálételből nem sajnálták a hozzávalókat szerelmével, Trap Kapitánnyal. A fotók tanúsága szerint bográcsban készült a nem túl könnyű fogás. Azt nem tudni, hogy a montázson szereplő kutyusok megkóstolhatták-e a nyílt tűzön főtt csemegét. Gabiéknál is gyakori közös program a főzés, legutóbb csirkepörköltet dobtak össze nokedlivel, s nemcsak a végeredményt nézhették meg követői, hanem a főzés folyamatába is bepillanthattak Gabi kamerájának és videójának köszönhetően.

Forrás: Instagram/Tóth Gabi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.