El sem hiszed, ki csatlakozik az Édes Élet csapatához: íme, az új szereplők!

Forrás: Instagram/Kulcsár Edina -
szépségkirálynő Kulcsár Edina szereplő műsor Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebek életét bemutató reality a megszokott szórakoztató tartalommal, megújult képi világgal várja a nézőket. Sőt, új szereplők is érkeznek! 

A hétköznap esténként jelentkező műsor vadonatúj epizódjai továbbra is a sztárok hétköznapjaiba engednek betekintést. A már jól ismert szereplők nyaralni indulnak, Alekosz görögországi gyökereit keresi Baukó Évával, Emilio és Tina Monte Carlo-t hódítják meg egy lakóautóval, Kucsera Gábor izgalmas raftingtúrán vesz részt. Az Édes Élet Holiday stábja mindenhová elkísérte őket.

Forrás: Instagram/Kulcsár Edina

Régi-új szereplőként újra bepillantást enged életükbe Sági Szilárd és felesége, akiknek a műsor korábbi szériájának ideje alant fogant ikerfiai már jócskán megnőttek.

Vadonatúj szereplőként debütál Kulcsár Edina, aki A Nagy Duett után vállalta el a műsorban való részvételt, valamint jobban megismerhetjük a lovasszínház kigyúrt alapítóját, Pintér Tibor, aki Janza Katával közös lányával, Jankával szerepel majd az Édes Élet Holiday-ben.

Természetesen Berki Krisztián és Pamela hétköznapjairól sem maradnak le a nézők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.