mellméret Horváth Éva bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éva sosem panaszkodhatott, ha kebelméretről volt szó, mostanában azonban mintha kicsit méretesebbek lennének a modell mellei. 

Semmi kétség, nagyon irigykedünk Éva formás idomaira. A műsorvezető mostanában egyébként is szívesen mutatja meg tökéletes dekoltázsát közösségi oldalain, de nem lehet nem észrevenni, hogy bizony nagyobbak lettek a szépség keblei.

De egyáltalán nem kell rosszra gondolni: manapság egy szuper fehérneművel is több számot lehet csalni a mellméretünkkel. Alig várjuk, hogy megtudjuk, Éva hogyan csinálja?

El sem hiszed, ki csatlakozik az Édes Élet csapatához: íme, az új szereplők! http://www.life.hu/sztarok/20160704-edes-elet-vadonatuj-szereplokent-debutal-kulcsar-edina-nyaron-kulonleges-musor.htmlA celebek életét bemutató reality a megszokott szórakoztató tartalommal, megújult képi világgal várja a nézőket. Sőt, új szereplők is érkeznek! TV + SztárokOrigoMi történt veled, Al Pacino? A dögös színész az idő és a kilók áldozata letthttp://www.life.hu/sztarok/20160704-al-pacino-szornyen-nez-ki-es-nagyon-elhizott.htmlAz öregedés a hírességeket sem kíméli, és bizony az idő múlása rajtuk is meglátszik: a 76 éves Al Pacino hatalmas pocakkal rója Hollywood utcáit. TV + Sztárok--Katy Perry tarolt: elképesztő elismeréssel lett gazdagabb a sztár! http://www.life.hu/sztarok/20160704-katy-perry-90-millio-koveto-a-twitter-kiralynoje-a-sztar-igy-koszonte-meg-az-elismerest.htmlA különc hajviseletéről és ruháiról híres énekesnő igazi Twitter királynő lett a napokban. TV + Sztárok--Michael Madsen a szomszédba jött szurkolnihttp://www.life.hu/sztarok/20160704-michael-madsen-a-szomszedban-a-red-bull-ringen-szurkolt-a-forma-1-pilotainak.htmlIgazán szerencsések lehettek azok a film- és Forma1-rajongók, akik hétvégén kiruccantak a Red Bull Ringre, ugyanis az osztrák Forma1-es nagydíjat a helyszínen nézte végig Michael Madsen. TV + SztárokOrigoKaty Perry rekordot döntötthttp://www.life.hu/sztarok/20160704-katy-perry-rekordott-dontott-ot-kedvelik-legtobbet-twitteren.htmlElképesztő rajongótábora van Katy Perrynek a Twitteren. Múlt héten rekordot döntött, néhány napja hivatalosan is ő a legnépszerűbb celeb a csivitelős közösségi oldalon. TV + SztárokOrigoCaitlyn Jenner 40 év után nőként tért vissza: íme, a friss fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160704-caitlyn-jenner-40-ev-utan-ujra-cimlapon-ezuttal-nokent-sport-illustrated-fotozas.htmlA Kardashian-Jenner család egykori családfője, a nővé vált Bruce Jenner egy különleges fotózáson vett részt a minap. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.