Michael Madsen a szomszédba jött szurkolni

rajongó Forma-1 szurkoló osztrák nagydíj Michael Madsen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán szerencsések lehettek azok a film- és Forma1-rajongók, akik hétvégén kiruccantak a Red Bull Ringre, ugyanis az osztrák Forma1-es nagydíjat a helyszínen nézte végig Michael Madsen.

A Kill Bill sztárja készségesen pózolt a rajongók fotóin, a közösségi oldalakon tucatjával találni olyan képeket, melyeken megjelölték a hollywoodi hírességet. Azt nem tudni, hogy kinek drukkolt, de az amerikai színészt

mindegyik csapat örömmel látta vendégül boxában.

Forrás:Instagram/peaceful_warrior_8

A futamot a Lewis Hamilton nyerte

annak ellenére, hogy a szinte kabalájának számító Palvin Barbi ezúttal nem a helyszínen szurkolt a McLaren Mercedes pilótájának. A világhírű magyar szupermodell ugyanis a Volt Fesztivál on töltötte a hétvégét.

Palvin Barbara: "Nem lehet összehasonlítani Márkot és Leonardo DiCapriót"http://www.life.hu/sztarok/20160603-palvin-barbara-modell-lakatos-mark-stylist-ettermenek-nyitounnepsegere-latogatott-haza.htmlPalvin Barbi nemrégiben még Hamiltonnal bulizott, most azonban sokkal fontosabb dolga akadt.. itthon... TV + Sztárok--Rábaközi Andrea kétszer is nagyon meghízott, mégsem esett depresszióba http://www.life.hu/sztarok/20151126-rabakozi-andrea-modell-ketszer-is-nagyon-meghizott-megsem-esett-depresszioba.htmlRábaközi Andrea 25 éve van a modellpályán, a mai napig dolgozik. Negyedszázaddal ezelőtti és mostani képei között alig látszik a különbség, mindegyiken egy gyönyörű, szőke nő néz a kamerába. Megkérdeztük, mi a titka, hogyan lehetne ezt utánacsinálni?TV + Sztárok--D. Tóth Kriszta elárulta, kitől örökölte a szépérzékéthttp://www.life.hu/sztarok/20151125-d-toth-kriszta-elarulta-kitol-orokolte-a-szeperzeket-karacsonyra-csomagolasi-trukkoket-tanul.htmlÚjfajta csomagolási technikákkal tanulásával hangolódik a közelgő karácsonyra D. Tóth Kriszta, aki elárulta, kitől örökölte a szépérzékét. TV + Sztárok--Tinédzserkori fotót mutatott magáról Varga Izabellahttp://www.life.hu/sztarok/20151107-tinedzserkori-fotot-mutatott-magarol-varga-izabella-a-baratok-kozt-sztarja-a-ki-mit-tudrol.html18 éves Varga Izabella, a Barátok közt sztárja azon a fotón, amelyet nemrégiben posztolt közösségi oldalára.TV + SztárokOrigoBódi Sylvi barátnőjét nem engedték fel a repülőgépre http://www.life.hu/sztarok/20151031-bodi-sylvi-baratnojet-nem-engedtek-fel-a-repulogepre-igy-sylvi-egyedul-megy-nicaraguaba.htmlA szuperszexi szörfös lány, egykori glammodell ezúttal egy barátnőjével készült Nicaraguába, ám a lányt nem engedték fel a repülőgépre, mert az útleveléből kipottyant egy lap. TV + Sztárok--Kiss Ramóna és Nádai Anikó új lakótársakat kaptak?http://www.life.hu/sztarok/20160704-kiss-ramona-es-nadai-aniko-allatokat-talaltak-a-kertjukben-megmentettek-oket.htmlÁllatmentőnek állt Kiss Ramóna és Nádai Anikó. Persze csak egy hétvégére kóstoltak bele új szerepükbe, annak köszönhetően, hogy mindkettejüknél váratlan és aprócska látogatók jártak.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.