Így ünnepelték a függetlenség napját a celebek- szexi fotók!

Mark Wahlberg fotó függetlenség napja ünneplés Taylor Swift sztárok Justin Timberlake Heidi Klum Reese Whiterspoon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Egyesült Államok legnagyobb ünnepe július 4-e, a függetlenség napja. Az amerikai sztárok közül voltak akik családjukkal, barátaikkal vagy éppen ölebükkel ünnepeltek. 

Reese Witherspoon családi grillpartit rendezett, meg is mutatta, hogyan szunyókál együtt a kisfia és az anyukája.

Forrás: instagram/Reese Witherspoon

Szintén a családjával töltötte az ünnepet Mark Wahlberg, aki összes gyerekét és szerelmét is a medencébe terelte egy július 4-i fotó kedvéért.

Forrás: instagram/markwahlberg

Heidi Klum a strandon süttette magát és mindenkinek boldog július 4-ét kívánt.

Forrás: instagram/heidi klum

Justin Timberlake kiakasztotta a cukiságmérőt, a facebookra posztolt képén kisfia látható, amint egy aprócska amerikai zászlót lobogtat a kezében.

Forrás: facebook/Justin Timberlake

Taylor Swift a barátaival készített csoportképpel köszöntötte a függetlenség napját.

Forrás: Instagram/Talyor Swift

Mint két tojás: Madonna és lánya a megszólalásig hasonlítanak egymásrahttp://www.life.hu/sztarok/20160705-madonna-es-lanya-megszolalasig-hasonlitanak-egymasra.htmlMadonna nem túl gyakran enged bepillantást családi fényképalbumába, most azonban egymás után két fotón is megmutatta gyermekeit.TV + Sztárok--Charlize Theronnál nincs gonoszabb színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20160705-charlize-theron-halalos-iramban-8-akciohos-dogos-szineszno-filmet-forgat.htmlNem akármilyen társasághoz csatlakozott Charlize Theron. A gyönyörű színésznő a Halálos iramban filmek legújabb részét forgatja, egy nem mindennapi szerepben. TV + Sztárok--Lindsay Lohan könyvet írhttp://www.life.hu/sztarok/20160704-lindsay-lohan-konyvet-ir-lenyugodott-es-befele-figyel.htmlMár nem zűrjei, hanem írónői ambíciói miatt kerül a reflektorfénybe Lindsay Lohan.TV + SztárokOrigoMichael Madsen a szomszédba jött szurkolnihttp://www.life.hu/sztarok/20160704-michael-madsen-a-szomszedban-a-red-bull-ringen-szurkolt-a-forma-1-pilotainak.htmlIgazán szerencsések lehettek azok a film- és Forma1-rajongók, akik hétvégén kiruccantak a Red Bull Ringre, ugyanis az osztrák Forma1-es nagydíjat a helyszínen nézte végig Michael Madsen. TV + SztárokOrigoDebreczeni Zita új oldaláról mutatkozott behttp://www.life.hu/sztarok/20160704-debreczeni-zita-szerelmevel-giannival-kovaszos-uborkat-tett-el.htmlHázitündérnek álltak celebjeink. Strandolás vagy nyaralás helyett többen is finomságok készítésével töltötték a forró hétvégét. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna és Nádai Anikó új lakótársakat kaptak?http://www.life.hu/sztarok/20160704-kiss-ramona-es-nadai-aniko-allatokat-talaltak-a-kertjukben-megmentettek-oket.htmlÁllatmentőnek állt Kiss Ramóna és Nádai Anikó. Persze csak egy hétvégére kóstoltak bele új szerepükbe, annak köszönhetően, hogy mindkettejüknél váratlan és aprócska látogatók jártak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.