környezetvédelem jótékonykodás Leonardo DiCaprio sztár klímaváltozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos színész hétről-hétre szőke bombázók társaságában tűnik fel, ám mégsem a párduc testű lányok a legnagyobb szerelmei. Leo ugyanis szívügyének tartja a környezetvédelmet, amire nem győzi nap mint nap felhívni követői figyelmét is.

Leonardo DiCaprio őszinte szerelembe esett bolygónkkal. A hollywoodi nagyágyú igazán nemes célra használja közösségi oldalait: nem az ebédjéről vagy nyaralásáról tesz fel fotókat, hanem a globális felmelegedés jeleit,

az emberi pusztítás nyomait mutatja be nyolc és félmillió követőjének

Legutóbb a grönlandi gleccserek olvadására hívta fel a figyelmet, előtte az orkák veszélyeztetettségéről írt. Tavasszal arról posztolt, hogy áprilisban és májusban globális szinten folytatódott az átlaghőmérséklet emelkedése. De az állatvédelemre is rendszeren áldoz időt és energiát.

Forrás: instagram/leonardodicaprio

A jelek szerint tehát nemcsak kampányfogás volt részéről az idei Oscar-díjátadón elmondott szenvedélyes beszéde, melyben a klímaváltozásra hívta fel a figyelmet.

Mint két tojás: Madonna és lánya a megszólalásig hasonlítanak egymásrahttp://www.life.hu/sztarok/20160705-madonna-es-lanya-megszolalasig-hasonlitanak-egymasra.htmlMadonna nem túl gyakran enged bepillantást családi fényképalbumába, most azonban egymás után két fotón is megmutatta gyermekeit.TV + Sztárok--Charlize Theronnál nincs gonoszabb színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20160705-charlize-theron-halalos-iramban-8-akciohos-dogos-szineszno-filmet-forgat.htmlNem akármilyen társasághoz csatlakozott Charlize Theron. A gyönyörű színésznő a Halálos iramban filmek legújabb részét forgatja, egy nem mindennapi szerepben. TV + Sztárok--Katy Perry rekordot döntötthttp://www.life.hu/sztarok/20160704-katy-perry-rekordott-dontott-ot-kedvelik-legtobbet-twitteren.htmlElképesztő rajongótábora van Katy Perrynek a Twitteren. Múlt héten rekordot döntött, néhány napja hivatalosan is ő a legnépszerűbb celeb a csivitelős közösségi oldalon. TV + SztárokOrigoLindsay Lohan könyvet írhttp://www.life.hu/sztarok/20160704-lindsay-lohan-konyvet-ir-lenyugodott-es-befele-figyel.htmlMár nem zűrjei, hanem írónői ambíciói miatt kerül a reflektorfénybe Lindsay Lohan.TV + SztárokOrigoTilla nyáron sem tétlenkedik- tengerpartról egyenesen a vörös szőnyegre utazotthttp://www.life.hu/sztarok/20160704-tilla-csaladjaval-nyaralt-majd-csehorszagban-vett-reszt-egy-filmbemutaton.htmlTilla egy percig sem tétlenkedik. Amerikai családi nyaralása után Csehországban népszerűsíti filmjét. TV + Sztárok--Michael Madsen a szomszédba jött szurkolnihttp://www.life.hu/sztarok/20160704-michael-madsen-a-szomszedban-a-red-bull-ringen-szurkolt-a-forma-1-pilotainak.htmlIgazán szerencsések lehettek azok a film- és Forma1-rajongók, akik hétvégén kiruccantak a Red Bull Ringre, ugyanis az osztrák Forma1-es nagydíjat a helyszínen nézte végig Michael Madsen. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.