X-Faktor visszatekintő – Felkutattuk, mi lett a tehetségek sorsa

Benji X-Faktor Szabó Richárd tehetségkutató Horányi Juli Tóth Andi RTL Klub Szabó Ricsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub tehetségkutatójának utolsó évadában szereplő Tóth Andit, a Spoon21 együttest, Benjit, Horányi Julit és a két Ricsit faggattuk, lennének-e mentorok, és mi történt velük az X-Faktor óta.

Tóth Andi egy percig sem gondolkodna, ha újra jelentkezhetne az X-Faktorba, hiszen remek hangja egészen a dobogóig repítette, és megnyerte a tehetségkutató 5. évadát.

Forrás: Facebook/Tóth Andi hivatalos oldala

„A műsornak sok mindent köszönhetek, például színészként is kipróbálhattam magam, úgy színházban, mint a tévéképernyőn. Volt szerencsém a Madách Színház színpadán Eponine-ként szerepelni, és a

Válótársak című sorozatban alakítottam Noémit, Scherer Péter lányát.

De ezek mellett, természetesen, a zenei pályát sem hanyagoltam el. Új dalomhoz, az „Itt vagyok"-hoz, nemrég készült el a videoklip" – mesélte Andi, aki bevallotta, beülne-e a mentori székbe.

„Nagyon szeretek segíteni, tanácsokat adni embereknek, így biztosan nagyon élvezném ezt a "munkát", hiszen hatalmas megtiszteltetés is egyben. Egyelőre azonban "tanulom" a szakmát. Talán majd egyszer eljön annak is az ideje" – mosolygott Andi.

A Spoon21 együttes jóképű fiútagjai bármikor újra borzolnák a csajok idegeit az X-Faktorban.

Forrás: Facebook/Spoon21

„A műsor a zenekar imidzsének és profiljának teljes kialakulása előtt történt, de természetesen óriási szerepe van abban az X-Faktornak, hogy elindultunk a saját utunkon. Épp egy albumon dolgozunk, amelyben megmutatjuk eddig még nem látható, igazi énünket" – kezdték a fiúk, akik mentorukkal, Tóth Gabival tartják a kapcsolatot.

„Gabival volt a legizgalmasabb a mentorált élet. Egy percig sem unatkoztunk, tudtunk egymásról mindent.

Nem olyan intenzíven, mint a műsor alatt, de a mai napig érdeklődünk egymás felől" – mondták a fiúk.

Horányi Juli amióta szerepelt az X-Faktorban, beindult a karrierje, dalokat ír, klipeket forgat, sok fellépése van.

Fotó: Dénes Viktor/Facebook/Horányi Juli YOULÏ

„Jó emlékeim és kevésbé jók is vannak, az én életem eléggé felkavarodott a műsor alatt/után, így vegyesek az érzéseim,

de úgyis ahogy telik az idő, csak a szépre emlékszem majd. Sokat tanultam, fejlődtem szakmailag, és rengeteg szuper embert megismertem, ezek mindenképp nagyon pozitív emlékek" – mesélte Juli, aki szívesen lenne mentor.

„Szerintem ez egy rendkívül izgalmas, ugyanakkor felelősségteljes poszt, egyszer talán lesz alkalmam kipróbálni, de egyelőre igyekszem magamat és a zenekaromat mentorálni, és ez is épp elég feladat számomra" - mondta Juli.

Benji csodaként éli meg, hogy a tehetségkutatós szereplése óta beindult a karrierje, hiszen négy kislemeze és két videoklipje is napvilágot látott.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

„Nagyon szép emlékeket őrzök, nagyon sokat adott nekem a műsor. Bármikor újra belevágnék. Egy nagy kaland, és egyben rengeteg tapasztalatot ad. Több lettem a műsorral, sokat tanultam.

Rövid ideig nem tudtam, merre kellene indulnom, hogy miként folytassam, de aztán beindult a munka"

– magyarázta Benji, aki szívesen lenne mentor.

„Azt gondolom, hogy nagyon sokat tapasztaltam a műsorban és az azóta eltelt időszakban. Tisztalaposként a fináléig menetelni hosszú út, sok munkával, de meg lehet és meg kell élni! Sok, ez idő alatt megszerzett tapasztalatot tudnék megosztani azokkal, akik most indulnak el az úton. Nagyon szívesen vállalnék egy ilyen feladatot."

Szabó Ricsi a műsor óta befejezte az egyetemet, de ha énekelni hívják, szívesen pattan a színpadra.

Forrás: Facebook/Szabó Richárd hivatalos oldala

„Az emberek nem felejtettek el, máig megismernek, köszönnek, gratulálnak. Keresik a Szabó Ricsi-dalokat. Még nincsenek, de nem adom fel! A hangomat folyamatosan képzem, Szatmári Orsi segítségével.

Az karakteremen és a fizimiskámon is dolgozom. Keresem azt a stílust, ami igazán én vagyok"

– mondta Ricsi, aki a mentorság gondolatával is eljátszott.

„Kritikus vagyok, nagyon. Magammal és a környezetemmel is. Reálisan, megfelelő magatartással. De

ahhoz, hogy mentorszékbe üljek, még nagyon sokat kell tanulnom szakmailag, emberileg.

Nem lehet pálcát törni úgy mások feje fölött, hogy még nem jártam be az utat. Nem ülnék be a székbe egyelőre" – mondta Ricsi.

Nagy Ricsi, aki kétszer is bejutott a legjobbak közé, először a mentorházig, másodszor egészen a döntőig menetelt.

Forrás: Facebook/Nagy Richárd hivatalos oldala

„Nagyon sok új dologban vehetek részt az X-Faktornak köszönhetően. Január óta a Budapest Voices tagja vagyok.

Rengeteg koncertünk volt, és sok helyen jártam. A folytatás nagyrészt rajtam is múlik, de suliba járok, és mellette dolgozom.

Sok minden van a zene mellett" – mondta sejtelmesen az énekes, aki nem gondolkodna sokat, ha felkérnék mentornak.

„Én lennék a legboldogabb, ha mentor lehetnék. De még hosszú út vezet odáig".

20 kilót fogyott a gyönyörű szépségkirálynő-jelölthttp://www.life.hu/sztarok/20160704-szakacs-fatima-a-magyarorszag-szepe-kiralyno-jeloltje-ket-honap-alatt-husz-kilot-fogyott.htmlA Magyarország szépe verseny motiválta Szakács Fatimát, akiről két hónap alatt olvadtak le a kilók. A lány a Life.hu-nak elmesélte, mi segítette a fogyásban. TV + Sztárok--Marenec Fruzsina durva kihívásra vállalkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20160704-marenec-fruzsina-musorvezeto-durva-kihivasra-vallalkozott-egy-tanpalyan-gyakorolta-a-vezetest.htmlA műsorvezetőnek életveszélyes kalandban volt része, a bátorságát és a vagányságát tesztelhette. TV + SztárokOrigoEgy szépségkirálynő jelöltet hazaküldtekhttp://www.life.hu/sztarok/20160705-a-magyarorszag-szepe-egyik-szepsegkiralyno-jeloltjet-kocsis-virginiat-hazakuldtek-a-bikinis-verseny.htmlKocsis Virginia, nem felet meg bikiniben, ezért ő búcsúzott először a Magyarország szépe versenytől. TV + Sztárok--Király Linda összekötötte a kellemest a hasznossal- Amerikában nyaral és dolgozikhttp://www.life.hu/sztarok/20160706-kiraly-linda-amerikaban-osszekoti-a-kellemest-a-hasznossal-nyaral-es-dolgozik.htmlKirály Linda összekötötte a kellemeset a hasznossal. Miközben új zenéjén dolgozik, egy kicsit nyaral is az Egyesült Államokban. TV + SztárokOrigoDaniel Radcliffe bevallotta egyik legnagyobb félelméthttp://www.life.hu/sztarok/20160705-daniel-radcliffe-bevallotta-egyik-legnagyobb-felelmet-a-harry-potter-sztarja-bevallotta-mitol-fel.htmlRalph Fiennes a frászt hozta Harry Potterre. A varázslótanoncot alakító Daniel Radcliffe nemrég őszintén beszélt régvolt félelméről. TV + Sztárok--Hoppá! Hosszú Katinka szakmát váltott?http://www.life.hu/sztarok/20160706-hosszu-katinka-frizurat-csinalt-a-rioi-olimpia-kabalajanak-keszul-az-otkarikas-jatekokra.htmlHosszú Katinka kipróbálta magát fodrászként. Szó sincs róla, hogy az IronLady feladná sportkarrierjét, csupán a móka kedvéért készített frizurát egyik kabalájának. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.