Hoppá! Titokzatos dologra készül Berki Krisztián, ráadásul egy másik nővel

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
lovaglás Fésűs Nelly Instagram Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián mindig igyekszik meglepni az embereket. Hol egy őszinte megnyilvánulással, hol pedig egy fotóval, vagy éppen különös szépészeti beavatkozással. Kíváncsiak vagyunk ezúttal mire készül!

Berki Krisztián szereti izgalomban tartani az embereket, már a Nagy Duett színpadán is rengeteg meglepetést okozott. Most megint valami újdonságra készül, ráadásul Fésűs Nelly-vel! Még semmit nem tudni arról, hogy mire kell számítanunk, mindössze egy közös fotót posztoltak, amin épp lovagolnak a következő felirattal. "Valami készül"!

Forrás: Instagram/Fésűs Nelly
Király Linda összekötötte a kellemest a hasznossal- Amerikában nyaral és dolgozikhttp://www.life.hu/sztarok/20160706-kiraly-linda-amerikaban-osszekoti-a-kellemest-a-hasznossal-nyaral-es-dolgozik.htmlKirály Linda összekötötte a kellemeset a hasznossal. Miközben új zenéjén dolgozik, egy kicsit nyaral is az Egyesült Államokban. TV + SztárokOrigoKulisszatitkok Rubint Réka születésnapjáról: ilyen nagy meglepetés érte a fitneszlady-thttp://www.life.hu/sztarok/20160706-kulisszatitkok-rubint-reka-szuletesnapjarol-nagy-meglepetes-erte-pinter-tibor-dallal-koszontotte.htmlNemcsak tanítványai ajándékozták meg Rubint Rékát a születésnapján! Egykori duettpartnere, Pintér Tibor hatalmas meglepetéssel készült a fitneszlady nagy napjára. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTőle szívesen megtanulnánk főzni: Nincs szexibb szakács Franco Noriega-nál!http://www.life.hu/sztarok/20160706-franco-noriega-modellbol-lett-szakacs-szexi-fotok.htmlValószínűleg nem sok nőt zavarna, ha arra térne haza a munkából, hogy Franco Noriega egy szál kötényben lasagne-t sütöget. Mi el tudnánk viselni - mutatjuk is, hogy miért. TV + SztárokOrigoMatthew McConaughey a katedrán- tanárnak áll a hollywood-i macsóhttp://www.life.hu/sztarok/20160706-matthew-mcconaughey-volt-iskolajaban-tanarnak-all-twitteren-jelentette-be.htmlProfesszor Matthew McConaughey-vel is összefuthatnak mostantól a diákok a texasi egyetemen. Legalábbis videó formájában biztosan. TV + Sztárok--Liptai Claudia testét egy másik nőével helyettesítikhttp://www.life.hu/sztarok/20160706-liptai-claudia-testet-egy-masik-noevel-helyettesitik-a-tv2-napi-sorozataban-a-joban-rosszban.htmlNem kis gondot okoz a sorozatban, ha egy női szereplő teherbe esik. Ilyenkor több lehetőség közül is választhatnak a készítők. Várandós lesz a karakter is, csak közeli képeket mutatnak, vagy éppen testdublőrt alkalmaznak. Ez utóbbit választották Liptai Claudia esetében. TV + SztárokOrigoHoppá! Hosszú Katinka szakmát váltott?http://www.life.hu/sztarok/20160706-hosszu-katinka-frizurat-csinalt-a-rioi-olimpia-kabalajanak-keszul-az-otkarikas-jatekokra.htmlHosszú Katinka kipróbálta magát fodrászként. Szó sincs róla, hogy az IronLady feladná sportkarrierjét, csupán a móka kedvéért készített frizurát egyik kabalájának. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.