Mi?! Meggyilkolták Whitney Houstont és lányát?

Forrás: AFP/Jason Merritt -
gyilkosság Bobbi Kristina Brown énekesnő Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár az idegenkezűség már korábban is felmerült a két sztár halálával kapcsolatban, a hírek szerint most több bizonyíték is előkerült, mellyel hamarosan lezárulhat az ügy. 

Whitney Houston 23 éves lánya 2015. július végén hunyt el egy őt ápoló hospice központban Georgiában. Az ügyészség gyanúsítottjai között továbbra is ott szerepel Bobbi Kristina Brown egykori szerelme, Nick Gordon, akit a 23 évesen elhunyt lány nagynénje, Leolah Brown is többször meggyanúsított már unokahúga halálával. Ráadásul hamarosan a férfi legjobb barátja, Max Lomas is vallomást fog tenni az ügyben, méghozzá a barátja ellen - írja a Radar Online.

Forrás: AFP/Jason Merritt

"Nem egy jó ember. Csak Bobbi Kristina vagyona érdekelte. Még a karácsonyi ajándéknak szánt csizmát is a lány pénzéből vette!" - nyilatkozta a férfi egy külföldi portálnak. Bobbi Kristina a tragédia előtt 3 nappal ugyan karambolózott, azonban barátnője, Danyela azt állítja, hogy egy karcolás sem volt rajta a baleset után, így szinte biztos, hogy egykori szerelme keze is benne van a halálában, sőt állítólag a sztár édesanyjának rejtélyes halála kapcsán is felmerült a neve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.