Charlize Theron romantikus csókot váltott a telefonjával - Vajon ki lehetett a vonal túloldalán?

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mike Windle -
színésznő romantika Charlize Theron
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes telefonhívásnak lehettünk szemtanúi kedden: Charlize Theron telefonon enyelgett egy rejtélyes idegennel, ráadásul a videóhívás közben egy pár csók is elcsattant.

A színésznő egy nagyszerű telefonreklám részese is lehetne, de a mosolyából ítélve most nem erről van szó. Habár Charlize Theron és Sean Penn több évnyi barátság és két év párkapcsolat után tavaly nyáron bejelentették: elválnak útjaik, megeshet, hogy a színésznő máris megtalálta a boldogságot valaki más, vagy

esetleg ismét az exe oldalán?

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mike Windle

A 40 éves színésznő egy hollywoodi étterembe vittel el gyermekeit, Jacksont és Augustot, ám két fogás között kiszaladt egy videóhívás erejéig. Charlize pedig mosolyogva csókolgatta a telefon képernyőjét. Ha kíváncsi vagy a képekre, megnézheted őket itt!

Alföldi Róbert: "Nem kell mindenáron színházat vezetnem"http://www.life.hu/sztarok/20160707-alfoldi-robert-oszinten-meselt-a-karrierjerol.htmlA Nemzeti Színház volt igazgatója 2018 végéig nem panaszkodhat, rengeteg felkérést kapott, de őszintén mesélt arról is, hogy bár még csak 49 éves, már az ötvenre gondol. TV + Sztárok--Adele érzelgős dalán röhög most az egész internet - Ezzel vertek át egy csalóthttp://www.life.hu/sztarok/20160705-adele-konnyfakaszto-dalan-rohog-most-mindenki-mert-ezzel-vertek-at-egy-csalot.htmlSokakat behúztak már a csőbe úgy, hogy a Facebookon bombázták őket a különböző ígéretekkel, legtöbbször egy szexi kép mögé bújva. A csalók még most sem adták fel, ennek oka pedig, hogy a naivabbak igenis hajlandóak pénzt küldeni nekik szánalomból, vagy épp egy találkozó reményében. Egy Reddit-felhasználó azonban óriási élvezettel alázta szét az egyik szélhámost, ehhez pedig Adele is asszisztált. TV + Sztárok--Terence Hill megható beszéddel búcsúztatta Bud Spencerthttp://www.life.hu/sztarok/20160705-terence-hill-meghato-beszeddel-bucsuztatta-bud-spencert.htmlTerence Hill is végső búcsút vett bunyóstársától, egyben legjobb barátjától, a 86 évesen elhunyt Bud Spencertől. Az olasz színész temetését múlt csütörtökön Rómában a Popolo téri Montesantói Madonna-bazilikában tartották, ahol Terence Hill egy szívszorító beszédben idézte fel legszebb pillanataikat. TV + SztárokOrigoNem hisszük el! Rihanna lemondta a koncertjéthttp://www.life.hu/sztarok/20160704-rihanna-lemondta-a-kolumbiai-zenei-fesztivalon-valo-fellepeset.htmlNagyon kicsapta a biztosítékot Rihanna, mivel nemrég bejelentette, hogy lemondja fellépését az egyik kolumbiai fesztiválon. TV + Sztárok--Kanye West új klipje tényleg sztárpornó, vagy csak viasztestek hancúroznak?http://www.life.hu/sztarok/20160630-kanye-west-uj-klipjeben-rihanna-taylor-swift-es-meg-9-vilagszar-levetkozott-vagy-megsem.htmlA világsztárok manapság szó szerint kivetkőztek magukból: például Rihanna mellbimbóit még az is látta, aki nem akarta, de ha mégis a ritka kivételek közé tartozol, akkor Kanye West legújabb klipjében pótolhatod ezt a felejthetetlen élményt! Ám a videót elnézve felmerült egy kérdés: a sztárok ezt tényleg bevállalták, vagy csak viaszbábukról van szó? TV + Sztárok--Megható! Harry herceg 12 év után ismét átölelhette árva barátjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160628-harry-herceg-12-ev-ismet-atolelhette-arva-baratjat.html12 év után Harry Herceg ismét találhozhatott azzal az árvával, akivel még Afrikában barátkozott össze. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.