Fásy Zsülike dekoltázsa lenyűgözte a Mokka műsorvezetőjét

Forrás: tv2 -
Demcsák Zsuzsa Fásy Zsülike Fásy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa már régóta ismeri Fásy Ádám lányát, ez is hozzájárult ahhoz, hogy kerek-perec kimondta, hogy teljesen lenyűgözte a lány szépsége.

A már 18 éves Fásy Zsüliett nemrég tért vissza Miamiból, ahol 3 hónapot töltött. Fásy Ádám lánya a TV2-nek mesélt az élményeiről, és arról, hogy külföldi útja során életre szóló barátokat is szerzett.

Ekkor természetesen szó esett a fiúkról is.

"Semmi. Az az igazság, nehéz megtalálni, hogy valaki azért legyen velem, mert engem szeret. Kint Miamiban, ahol nem tudták, kinek a lánya vagyok, olyan barátságokat kötöttem, amik akár egy életre is szólhatnak" - mondta Zsüli, aki Demcsák kérdésére elmondta, hogy nem nagyon legyeskedek körülötte a fiúk, és ekkor következett Zsuzsa megdöbbentő,

ugyanakkor nagyon kedves reakciója.

"Pedig... hogy mondjam... Mondjam, vagy mutassam? Én magam sem tudom levenni a szemem a dekoltázsodról, például..."

A rejtélyes ügy újabb fordulatot vett: levágott fejet találtak a Fidzsi-szigeteknélhttp://www.life.hu/news/20160705-levagott-fejre-bukkantak-a-turistak-a-tengerparton.htmlDamillal átkötött rongyba csavarták a maradványokat, köveket is tettek bele, de így is partra vetette a víz.NewsThinkstockElrabolta exfeleségét, majd magára gyújtotta a házát a kocséri férfihttp://www.life.hu/news/20160705-el-ra-bolta-exfe-le-se-get-majd-ma-gara-gyuj-totta-a-hazat-a-ko-c-seri-ferfi.htmlRejtélyes haláleset áldozata lett egy férfi, akinek holttestét a kigyulladt kocséri házában találták meg a tűzoltók. Nagyon valószínű, hogy nem baleset történt. A rendőrség újabb részleteket árult el az ügyről. News--Tömegverekedésbe fulladt egy vízilabdatorna - A játékosok és az edzők is egymásnak estekhttp://www.life.hu/news/20160704-tomegverekedesbe-fulladt-egy-belgradi-vizilabdatorna.htmlHor­vát és görög játékosok csap­tak össze a belgrádi vízilabdatornán, ráadásul meccs közben. Az esetről egy elképesztő videó is készült! News--Megdöbbentő dolgok derültek ki a megerőszakolt kétéves kislány ügyébenhttp://www.life.hu/news/20160629-gyermekotthonba-akartak-adni-a-megeroszakolt-keteves-kislanyt.htmlBudapest VI. kerületében erőszakolt meg ismeretlen tettes egy kétéves kislányt még a múlt héten. A gyermek nagyon súlyos sérüléseket szenvedett. Egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik az eljárás, de a DNS-mintavétel segíthet a tettes megtalálásában. Nemrég pedig újabb meglepő hírek láttak napvilágot az üggyel kapcsolatban. News--Az amszterdami rendőrség megmentett egy szexbabát, mert azt hitték, hogy élő emberhttp://www.life.hu/news/20160629-az-amszterdami-rendorseg-megmentett-egy-szexbabat-mert-azt-hittek-hogy-elo-ember.htmlAz amszterdami rendőrség megmentett egy szexbabát, mert azt hitték, hogy egy eszméletlenül fekvő nő. News--Két vonat csapódott egymásnak Texasbanhttp://www.life.hu/news/20160629-ket-vonat-csapodott-egymasnak-texasban.htmlKét tehervonat rohant szemből egymásba, az egyik mozdonyvezető még időben kiugrott. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.