Tom Cruise újra szerelmes: imádott vallását is feláldozná a nőért

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide picture alliance/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres -
színész szerelem szcientológia Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész annyira beleszeretett a partnernőjébe, hogy a hírek szerint bármit képes feláldozni érte. A négy éve szingli sztár újra boldog! 

Meglepő híresztelések kaptak szárnyra Tom Cruise-ról: egy barátja nyilatkozata szerint az 53 éves híresség fülig beleszeretett Annabelle Wallisba, akivel a sztár legújabb filmjének forgatásán ismerkedtek meg. A dögös színésznő azonban hallani sem akar a szcientológiáról - írja a Ibtimes.

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide picture alliance/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

"Tom képes kilépni imádott vallásából, hogy megszerezze álmai hölgyét. Úgy érzi, megtalálta élete párját, és ezért most bármi képes" - mondta a lapnak a sztár egyik közeli barátja.

A vallás mindenekfelett - Sztárok a szcientológia hálójában

Xenu, a galaxis gonosz ura 75 millió évvel ezelőtt űrlényeket ejtett foglyul, hibernálta őket, majd a Föld egyik tűzhányójába dobta a fagyasztott testeket, a vulkánt pedig felrobbantotta. Ismerd meg jobban a sztárok egyik kedvenc vallását!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.