Megható: Bud Spencer unokája felfedezte a magyar graffitit

unoka Bud Spencer graffiti tisztelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legszerethetőbb pofonosztóként zárták szívükbe a rajongók Bud Spencert, akinek halála mindenkit megrendített. A magyar graffiti-falra nagyon hamar felkerült a legenda, ami mellett unokája, Alessandro Pedersoli sem ment el szó nélkül.

A 86 éves korában elhunyt Bud Spencer előtt a magyar graffiti-művész egy alkotással tisztelgett, melyet felfedezett az olasz színészlegenda unokája is. Alessandro Pedersoli meg is osztotta az alkotásról készült fotót. Az unoka jelenleg ezt használja közösségi oldalának borítóképeként, a fotó alatti kommentekből pedig kiderül, hogy pontosan tudja, Magyarországon készült a graffiti nagyapjának tiszteletére.

Forrás: Facebook/Alessandro Pedersoli
Tóth Gabi extrém sminkben is gyönyörűhttp://www.life.hu/sztarok/20160708-toth-gabi-extrem-sminkben-tundokol-a-fiatal-enekesno-szelfit-keszitve-mutatta-meg-uj-kreaciojat.htmlDekoltázsa után extravagáns sminkjével varázsolta el rajongóit Tóth Gabi. Az X-Faktor mentora egy fellépéshez emelte ki meseszép vonásait. TV + SztárokOrigoExkluzív: Interjút adott a Balaton Sound sztárfellépője, Oliver Heldenshttp://www.life.hu/sztarok/20160708-oliver-heldens-tiesto-partfogoltja-exkluziv-interjut-adott.htmlA született tehetség, zenei producerként és DJ-ként is dolgozik, holott még csak 21 éves. Oliver Heldens Tiësto pártfogoltja a Balaton Sound közönségét is elvarázsolta. TV + Sztárok--Robbie Williams megmutatta alsógatyáját a nagyérdeműnekhttp://www.life.hu/sztarok/20160708-az-egykori-botranyhos-furcsa-divatot-kovet-robbie-williams-furcsa-ruhai.htmlRobbie Williamsnek nem kell a szomszédba mennie egyediségért és őrültségért sem, különösen, ha divatról van szó. Az énekes nap mint nap megmutatja gardróbja valamelyik megdöbbentő darabját. TV + SztárokOrigoNem volt elég az Ádám keresi Évát? Még durvább meztelenkedő show jön (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160708-ujabb-meztelen-valosagshow-indul-angliaban-a-channel-4-csatorna-altal-az-adam-keresi-evatnal-is.htmlA szimpla meztelenkedés már nem kelti fel eléggé az emberek figyelmét, ezért indítanak Angliában egy az Ádám keresi Évát című pucér valóságshow-nál is durvább műsort. TV + Sztárok--Szabó Kimmel Tamás: „Októberben veszek levegőt legközelebb"http://www.life.hu/sztarok/20160707-szabo-kimmel-tamas-szinesznek-nem-sok-ideje-jut-pihenesre-a-nyaron-es-oktoberig-folyamatosan.htmlA színész előtt sűrű nyári hónapok állnak, így nem sok ideje jut majd pihenni. A Life.hu-nak terveiről és a rá váró munkákról mesélt. TV + Sztárok--Szandi 40 éves lett – dögös fotóval ünnepel az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20160708-szandi-enekesno-negyven-eves-lett-es-dogos-bikinis-viz-alatti-fotoval-unnepelt.htmlVíz alatti sellővé változott a szexi sztár, aki nem titkolja korát, hiszen még mindig olyan formában van, mit egy húszéves. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.