Fenyő Iván: "Régen belefért számomra a hűtlenkedés egy komoly kapcsolatban is"

Fotó: Pozsonyi Janka -
nők színész hűtlenkedés Fenyő Iván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idő múlásával egyik kedvenc színészünk, Fenyő Iván véleménye is változik magáról, a világról, és persze nem utolsó sorban a nőkről. Arra adott választ, hogy mit szeret a szebbik nemben, és mit csinálna másképp, ha ismét eltalálná Ámor nyila?

Nem titok, hogy a sármos színész rengetek nő vágyainak tárgya, és Fenyő Iván sem rejti véka alá, hogy imádja a szebbik nem tagjait, sőt, most őt idéznénk:

"A nők gyönyörűek. Egyszerűen imádom őket. Kívül-belül csodák, ők adják az életet. A rajongói klubjukban az első sorban állok, minden előadáson ott vagyok."

Fotó: Pozsonyi Janka

Ám itt felmerül a kérdés, ha Iván ennyire imádja a nőket, vajon mi a helyzet, "A" nővel? A színésznek eddig három komoly kapcsolata volt, az utolsó barátnőjével pedig évekkel ezelőtt elváltak útjaik, Iván elmesélte, hogy

mi volt a probléma akkor, és mit lát másképp most.

"Régen nagyon birtokló és domináns voltam, igazi irányító típus. Legközelebb szeretném, hogy a párom teljesen szabadnak érezze magát, hogy önmaga lehessen mellettem. Hogy ne uralkodjak rajta, és ne legyenek elvárásaim. Bár a kisugárzás, a stílus, az arányok meg a háttér mind-mind megvoltak a volt barátnőimben, én mégis meg akartam változtatni őket. De ez nem róluk szólt, hanem rólam."

Magunkon kell dolgozni, nem a másikon.

Fotó: Pozsonyi Janka

A színész jövőről alkotott képe egyre inkább kirajzolódik: szeretne családot, gyereket, ugyanakkor az életre való elköteleződés felvet benne néhány kérdést.

"Régen nagyon belefért számomra a hűtlenkedés egy komoly kapcsolatban is. Aztán rájöttem, hogy nincs szükségem erre, a legutóbbi kapcsolatomban már sikerült hűnek lennem. A házassággal aláírunk egy szerződést, hogy nem öt évig, de egy életen át nem csókolunk meg mást, nem szeretünk mást, nem érinthetünk mást.

Nem tudom, hogy hosszú távon ez meddig kivitelezhető és csak így helyes-e.

"Lehet, hogy megérint valaki lelkileg, de attól én még a házastársamhoz tartozom. El tudom mondani ezt a feleségemnek? Vagy ő nekem? Lehetünk mi annyira egyek, hogy megértsem az ő más iránti vonzalmát? El tudom-e fogadni őt akár így is? Ki lehet valakit sajátítani, hogy csak hozzám tartozzon, és csak engem szeressen? Nem önzés ez? Nem tudom" - mesélte a Best Magazinnak.

Fenyő Iván: „Ma már a rám mosolygó csajok nem kötnek ki az ágyamban"

Fenyő Ivánnal, mióta spirituális útra lépett, nagyot fordult a világ. Előadásokat tart, meditál, jógázik. Öröm volt hallgatni, hogyan hangolja össze a sztárságot a visszavonultsággal, sőt az is kiderült, vágyna már egy társra, akit vitorlás hajóval vinne el a tengerre. A teljes cikket elolvashatod itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.