Hajdú Péter épségére a fesztiválon is testőr vigyáz

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Balaton Sound TV2 testőr Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmilyen atrocitás nem érheti a műsorvezetőt, ugyanis mindenhova egy testőr kíséri a Balaton Soundon hajdú Pétert, nehogy baja essen.

Rengeteg sztár bulizik a Balaton Soundon, de közülük is kitűnik Hajdú Péter, akit mindenhová egy férfi kísérget. Az illető nem más, mint egy testőr, aki a műsorvezető épségére vigyáz. Legalábbis a fesztivál első estéjén a műsorvezető-producer egy lépést sem tehetett árnyéka nélkül.

Forrás: Facebook/Hajdú Péter

Kiderült, hogy nem a műsorvezető félti ennyire saját magát, a fesztivál biztonsági szolgálata ajánlotta fel neki az extra szolgáltatást. "A fesztivál biztonsági szolgálata ajánlotta fel nekem a testőrt. Nem kértem, de elfogadtam. Egyébként nem járok testőrrel sehova, ez csak egy kis figyelmesség a cég részéről, mert én is együtt dolgozom velük, éves szerződésem van. Ezért védik ők az otthonomat is" - árulta el Hajdú Péter a Borsnak, aki nem is olyan rég szabadult meg 10 kiló feleslegtől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.