Király Viktor új szenvedélyének hódol -edzeni kedett a sármos énekes

diéta izom fizikum életmódváltás edzés énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor a tengerpart helyett az edzőteremben izzad. Hogy az itthoni és amerikai koncertjein is a legjobb formáját tudja nyújtani, nyáron sem hagyja ki a mozgást.

Király Viktor nemcsak a színpadon, hanem a civil életben is a maximumra törekszik. Ahhoz pedig, hogy az élet minden frontján helyt tudjon állni, bizony szükség van a bivalyerős fizikumra. Varázslatos hangját folyamatosan karban tartja, most pedig

testét is elkezdte felturbózni.

Máshogy nem is igazán lehet bírni a mindennapos fellépéseket, az éjszakázást, a stúdiómunkákat. Jó pár hónapja nekikezdett a mozgásnak. A súlyzós edzések mellett Viktor rendszeresen fut is Budapesten, és mindenről szorgalmasan beszámol rajongóinak fényképek formájában. Van, hogy az edzőteremből üdvözöl mindenkit, de gyakran megmutatja magát futás közben vagy után is.

Forrás: facebook/Király Viktor

Viktor egyáltalán nem szégyellős; láthattuk már azt is, ahogyan homokzsákkal a nyakában kitöréseket végez a budapesti belvárosban, és a kísérőszöveg szerint kifejezetten jólesik neki a reggeli izommunka.

Forrás: facebook/Király Viktor

„Egy jó kis reggeli mocorgás! " – írta facebook oldalán. Viktort az a kétszeres fitnesz világbajnok Németh Dorottya és csapata edzi, akik az X-Faktoros Szabó Ricsinek is segítettek lefogyni.

Király Viktor rajongói örömmel fogadnak minden egyes beszámolót, van, aki szerint már látszik is a kemény munka eredménye,

mások viszont kritikusabban fogalmaznak, azt mondják, mióta Viktor rendszeresen gyúr, már nem is önmaga.

Égig érő combokat villantott Liluhttp://www.life.hu/sztarok/20160706-lilu-hosszu-combjait-megmutatta-az-instagramon.htmlA műsorvezető ezúttal Kaliforniából köszönt be egy remek fotóval. TV + SztárokOrigoKi lesz a következő szépségkirálynő? Kialakult a Magyarország szépe döntős mezőnyehttp://www.life.hu/sztarok/20160706-kialakult-a-magyarorszag-szepe-dontos-mezonye.htmlJövő vasárnap 16 versenyző mérkőzhet meg a koronáért a Miss World Hungary élő döntőjében. TV + Sztárok--Legendás barátság: Így köszöntötte fel Arnold Schwarzenegger Stallonéthttp://www.life.hu/sztarok/20160706-arnold-schwarzenegger-kedves-keppel-koszontotte-fel-sylvester-stallonet.htmlA két nagyágyú a mai napig jó viszonyban van egymással: Schwarzi most egy közös képpel köszöntötte barátját a születésnapján. TV + SztárokOrigoIrigykedünk, de nagyon! Margot Robbie-val szelfizett Cserpes Laurahttp://www.life.hu/sztarok/20160706-margot-robbie-val-szelfizett-cserpes-laura-a-tarzan-legendaja-premierjen.htmlA magyar énekesnő legalább olyan szép, mint a Wall Street farkasa című film színésznője. TV + SztárokOrigoIrina Shayk mamabugyiban is brutálszexi - ugye?http://www.life.hu/sztarok/20160705-irina-shayk-nagyon-szexi-fotot-tett-fel-kepmegoszto-oldalara.htmlA modell a bizonyíték arra, hogy egy dögös nő az égvilágon mindent magára aggathat, mert mindenben bombacsinos lesz. TV + SztárokOrigoNeki mindent lehet? Alsónadrágban wakeboardozott Justin Bieberhttp://www.life.hu/sztarok/20160705-justin-bieber-egy-alsonadragban-wakeboardozott.htmlCsodás látvány fogadott bennünket lapszemle közben kedd reggel: végre láthatjuk Justin Biebert egy fehér alsónaciban, méghozzá jó vizesen. Szép nap ez a mai! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.