Sztárcsemeték, akik gyönyörű tinivé cseperedtek

tinilány Rubint Réka Kiszel Tünde Liptai Claudia gyönyörű felnőtt Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztármamák, Liptai Claudia, Rubint Réka, Kiszel Tünde, Szandi joggal lehetnek büszkék lányukra, és bizony igaz a mondás: „nem esik messze az alma a fájáról”. 

Liptai Claudia és Gesztesi Károly közös kislánya már gyönyörű tinivé cseperedett, és napról napra egyre szebb. Panka évek óta remek eredményeket ér el ritmikus sportgimnasztikában, édesanyja pedig nagyon büszke hajlékony lányára, akit időnként közösségi oldalán mutat meg.

Forrás: Instagram/liptaiclaudia

Rubint Réka lánya pont annyira hasonlít édesanyjára, mintha ikrek lennének. A tinilányról általában a szülei töltenek fel remek fotókat, mert ő nem szeret a reflektorfényben sütkérezni. Állítólag Larának a hangja is nagyon szép, és kiválóan énekel, de egyelőre csak a szüleit kápráztatja el a tehetségével.

Forrás: Facebook/Rubint Réka oldala

Kiszel Tünde szeme fénye már modellként is kipróbálta magát, és egy nagy magyar ügynökség egyengeti az útját. A dögös anya-lány páros nemrég, közös nyaralásukon a medence partján szelfizett, és abban biztosak vagyunk, hogy minden tekintet rájuk szegeződött.

Forrás: Instagram/kiszeltunde

Szandi lányánál is elkezdődött a tini-időszámítás. Blanka tavasszal töltötte be a 16. életévét, a jeles évfordulón anyukája egy akkor és most fotóval kedveskedett rajongóinak. Blanka már kisbabának is nagyon különleges volt, nagy és hihetetlenül kék, rikító szemével. Mára gyönyörű nő lett a kislányból, aki amellett, hogy napról napra szebb, elképesztően hasonlít anyukájára.

Forrás: Facebook/Szandi hivatalos oldala
Szabó Kimmel Tamás: „Októberben veszek levegőt legközelebb"http://www.life.hu/sztarok/20160707-szabo-kimmel-tamas-szinesznek-nem-sok-ideje-jut-pihenesre-a-nyaron-es-oktoberig-folyamatosan.htmlA színész előtt sűrű nyári hónapok állnak, így nem sok ideje jut majd pihenni. A Life.hu-nak terveiről és a rá váró munkákról mesélt. TV + Sztárok--Szandi 40 éves lett – dögös fotóval ünnepel az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20160708-szandi-enekesno-negyven-eves-lett-es-dogos-bikinis-viz-alatti-fotoval-unnepelt.htmlVíz alatti sellővé változott a szexi sztár, aki nem titkolja korát, hiszen még mindig olyan formában van, mit egy húszéves. TV + Sztárok--X-Faktor visszatekintő – Felkutattuk, mi lett a tehetségek sorsahttp://www.life.hu/sztarok/20160706-az-rtl-klub-xfaktor-tehetsegeit-toth-andit-benjit-szabo-ricsit-nagy-ricsit-horanyi-julit-faggattuk.htmlAz RTL Klub tehetségkutatójának utolsó évadában szereplő Tóth Andit, a Spoon21 együttest, Benjit, Horányi Julit és a két Ricsit faggattuk, lennének-e mentorok, és mi történt velük az X-Faktor óta. TV + Sztárok--Marenec Fruzsina durva kihívásra vállalkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20160704-marenec-fruzsina-musorvezeto-durva-kihivasra-vallalkozott-egy-tanpalyan-gyakorolta-a-vezetest.htmlA műsorvezetőnek életveszélyes kalandban volt része, a bátorságát és a vagányságát tesztelhette. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi: „Olyan párom van, aki a maximumot hozza ki belőlem"http://www.life.hu/sztarok/20160627-szabo-zsofi-az-rtl-klub-musorvezetoje-elmeselte-hogy-olyan-parra-lelt-aki-a-maximumot-hozza-ki.htmlAz RTL Klub műsorvezetőjéről mostanában kevesebbet hallani, így gondoltuk, megkérdezzük tőle, hogyan telik a nyár, készül-e már az esküvőjére, és beindult-e az új vállalkozása? TV + Sztárok--Tóth Gabi extrém sminkben is gyönyörűhttp://www.life.hu/sztarok/20160708-toth-gabi-extrem-sminkben-tundokol-a-fiatal-enekesno-szelfit-keszitve-mutatta-meg-uj-kreaciojat.htmlDekoltázsa után extravagáns sminkjével varázsolta el rajongóit Tóth Gabi. Az X-Faktor mentora egy fellépéshez emelte ki meseszép vonásait. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.