Motor és forrónaci: így szexizik Vajna Timi

Forrás: Instaram/Timeavajna -
Vespa motor Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna felesége egy nagyon dögös fotón mutatja meg égig érő combjait.

Egy gyönyörű nő egy trendi motor mellett, falatnyi nadrágban - nem ez minden pasi álma? Timi elárulta a kép alatt, a kismotor nem az övé, de mi azért el tudjuk képzelni Timit egy ilyen szuper járgánnyal közlekedni a városban.

Forrás: Instaram/Timeavajna

Andy Vajna felesége nemrég elmesélte nekünk, ő mit is tesz azért, hogy nyáron, a strandon tündököljön. Ha kíváncsi vagy Timi tippjeire, kattints ide!

Szabó Kimmel Tamás: „Októberben veszek levegőt legközelebb"http://www.life.hu/sztarok/20160707-szabo-kimmel-tamas-szinesznek-nem-sok-ideje-jut-pihenesre-a-nyaron-es-oktoberig-folyamatosan.htmlA színész előtt sűrű nyári hónapok állnak, így nem sok ideje jut majd pihenni. A Life.hu-nak terveiről és a rá váró munkákról mesélt. TV + Sztárok--A szexi focista megvédte férjét: “Nyugi, Zaza mindig beteszi”http://www.life.hu/sztarok/20160708-simone-zaza-modell-baratnoje-chiara-biasit-visszaszolt-a-trolloknak-nyugi-zaza-mindig-beteszi.htmlKeményen visszaszólt a trolloknak Simone Zaza modell barátnője. Az Eb legemlékezetesebb, kihagyott tizenegyesét produkáló játékos kedvese megvédte férjét. TV + Sztárok--Angelina Jolie kivirult! Újra régi fényében tündököl a világsztár: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160707-angelina-jolie-jobban-nez-ki-ferjevel-es-gyermekeivel-egyutt-mutatkozott-a-sztar.htmlRégen láthattuk Jolie-ékat ekkora családi idillben! Az amerikai színésznő visszatalált régi önmagához. TV + Sztárok--Esküvő előtt bővült Miley Cyrus és Liam Hemsworth családjahttp://www.life.hu/sztarok/20160708-eskuvo-elott-bovult-miley-cyrus-es-liam-hemsworth-csaladja-kiskutyat-vasarolt-a-kis-csalad.htmlJegygyűrűje után új családtagját is megmutatta az internet közönségének Miley Cyrus. Régi- új vőlegényével, Liam Hemsworth-szel együtt már hárman, sőt, időnként öten vannak. TV + SztárokAFPKirály Viktor új szenvedélyének hódol -edzeni kedett a sármos énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20160708-kiraly-viktor-uj-szenvedelyenek-hodol-edzeni-kezdett-es-jol-kigyurta.htmlKirály Viktor a tengerpart helyett az edzőteremben izzad. Hogy az itthoni és amerikai koncertjein is a legjobb formáját tudja nyújtani, nyáron sem hagyja ki a mozgást. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoVaddisznónak pucsított Kourtney Kardashianhttp://www.life.hu/sztarok/20160707-vaddisznonak-pucsitottak-a-kardashian-lanyok.htmlHoppá! Disznóságon kapták Kourtney Kardashian-t, aki mostanság a Bahamákon tengeti napjait, és nemcsak a kerek popsiját mutatta meg, hanem a cuki kis vaddisznóját is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.