Zalatnay Sarolta magányos: “Remélem, hogy egy jóképű fiú lesz a pártfogóm”

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Zalatnay Sarolta Anglia magány pártfogó gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban bomlottak a férfiak Ciniért, eddigi élete során háromszor mondta ki a boldogító igent. Harmadik válása és a börtönben töltött évek viszont zárkózottá tették az énekesnőt, aki most nagyon magányosnak érzi magát.

Nagyon magára maradt Zalatnay Sarolta. A börtönben töltött évek alatt teljesen bezárkózott, egyetlen támasza lánya, Niki volt, aki azonban úgy döntött Angliában kezd új életet. Cininek így teljesen egyedül kell megbirkóznia mindennel.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Elköltözött tőlem, ami számomra iszonyatosan nehéz. Hiányzik, de megértettem, hogy máshol próbálkozik, hiszen sokkal több pénzt tud majd keresni" - ismerte be érzéseit Cini a Hot! Magazinnak. Talán ez a fordulat hozza majd meg életébe a hiányzó darabot. Az énekesnő magányát egyelőre nem enyhíti senki, de hamarosan kap egy pártfogót, aki segíteni fog neki élete rendezésében, és abban, hogy visszatérhessen a társadalomba. "Remélem, hogy egy jóképű fiú lesz az, aki ellátja majd ezeket a pártfogói teendőket" - mondta viccesen Cini.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.