Csobot Adél megmutatta anyutestét - így fest fürdőruhában az újdonsült anyuka

Csobot Adél szülés Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig két hónappal a szülés után szuperjól néz ki a fiatal magyar énekesnő. 

Adél május elején adott életet kisfiának, Nátánnak, most pedig azt is megmutatta, hogy fest fürdőruhában. Egy biztos: bármelyik frissen szült anyuka cserélne Adéllal, aki szuper formában van. Az énekesnő szinte teljesen visszanyerte a terhesség előtti súlyát - semmi szégyenkeznivalója nem lehet fürdőruhában.

Forrás: Instagram/adelcsobot

Adél és Istenes Bence egyébként nemrég mutatták meg kisfiukat: Nánási Pál csodás képeket készített a családról, amiket itt meg is nézhetsz!

Sztárcsemeték, akik gyönyörű tinivé cseperedtekhttp://www.life.hu/sztarok/20160708-liptai-claudia-musorvezeto-szandi-enekesno-rubint-reka-fitnesz-edzo-es-kiszel-tunde-lanya-gyonyoru.htmlA sztármamák, Liptai Claudia, Rubint Réka, Kiszel Tünde, Szandi joggal lehetnek büszkék lányukra, és bizony igaz a mondás: „nem esik messze az alma a fájáról". TV + SztárokOrigoCicis fotóval botránkoztat Olivia Newton-John lányahttp://www.life.hu/sztarok/20160710-cicis-fotoval-botrankoztat-olivia-newton-john-lanya-chloe-lattanzi.htmlOlivia Newton-John lánya, Chloe Lattanzi megbotránkoztatta követőit, jól kiosztották az Istagramon. TV + Sztárok--Testével védte meg párja Kulcsár Edinát!http://www.life.hu/sztarok/20160710-testevel-vedte-meg-parja-kulcsar-edinat.htmlKulcsár Edinát meg akarták támadni a Balaton Soudon, de szerencsére párja, Csuti résen volt, és eltérítette az erőszakosnak tűnő férfit. Az esetet ők maguk mesélik el a Life.hu kamerájának.TV + SztárokOrigoŐrülten szexi! Vademberré változott David Beckham - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20160710-vademberre-valtozott-david-beckham-horgaszos-foto.htmlNők milliói imádják David Beckhamet, és ha meglátják legújabb Insta-fotóját, akkor azoknak is ellágyul a szíve, akik eddig nem voltak odáig tőle. Mutatjuk! TV + SztárokAFPA mindig dögös Jakabos Zsuzsanna csodás helyről csekkolt behttp://www.life.hu/sztarok/20160710-jakabos-zsuzsanna-uszono-csodas-helyrol-csekkolt-be-gibraltar.htmlJakabos Zsuzsa igazából mindenhogy gyönyörű: smink nélkül, fürdőruhában és persze a hasizmai is tökéletesek. Legutóbb nyújtás közben mutatta meg magát, most pedig útra kelt.TV + Sztárok--Kommentháború indult: Sarka Kata úgy fest, mint egy szolid prostituált?http://www.life.hu/sztarok/20160709-sarka-kata-a-kommenteloi-szerint-ugy-fest-mint-egy-szolid-prostitualt-haboru-indult.htmlHajdú Péter felesége a minap a Magyarország Szépe 2016-os felkészítőtáborában járt, onnan köszöntötte Facebook-oldalának követőit. Arra azonban nem számított, hogy a feltöltött képe óriási vitát vált majd ki...TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.