A mindig dögös Jakabos Zsuzsanna csodás helyről csekkolt be

úszónő Gibraltár Jakabos Zsuzsanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakabos Zsuzsa igazából mindenhogy gyönyörű: smink nélkül, fürdőruhában és persze a hasizmai is tökéletesek. Legutóbb nyújtás közben mutatta meg magát, most pedig útra kelt.

A csodaszép úszónő Instagram-oldalának követőivel osztotta meg, most éppen merre jár:

#MoreOnMyApp #roadtorio iOS: http://appstore.com/zsuzsannajakabos Android: http://bit.ly/28KCxeo

@zsuzsubell által közzétett fénykép,

Kiss Ramóna végtelen lábakat villantott egy hajón: FOTÓ!http://www.life.hu/sztarok/20160710-kiss-ramona-a-balatonon-pihenget-es-vegtelen-labakat-villantott-egy-hajon.htmlKiss Ramóna a Balatonon pihenget és formás virgácsokat villantott Facebook-oldalán. TV + Sztárok--Micsoda mosoly! Nádai Anikó mindenkinek feldobja a napjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160709-nadai-aniko-oszinte-mosolya-mindenkinek-feldobja-a-napjat.htmlA szépséges műsorvezető egy csodás szelfit osztott meg Instagram-követőivel. Ezután pedig annak is jó napja lesz, akinek eddig nem volt.TV + Sztárok--Steve Aoki: "Nem számít, mennyi idősen kreálod a zenét" - Exkluzív interjú!http://www.life.hu/sztarok/20160709-exkluziv-interju-a-legendas-steve-aokival-a-balaton-soundon.htmlA japán felmenőkkel rendelkező amerikai világsztár dj, akit majdnem 8 millióan követnek Facebookon, eljött Magyarországra, méghozzá a Balaton Soundra zenélni. És ha már itt volt, a Life.hu stábja nem hagyhatta ki az exkluzív interjút Steve Aokival, a legendás tortadobálóval. TV + Sztárok--Kommentháború indult: Sarka Kata úgy fest, mint egy szolid prostituált?http://www.life.hu/sztarok/20160709-sarka-kata-a-kommenteloi-szerint-ugy-fest-mint-egy-szolid-prostitualt-haboru-indult.htmlHajdú Péter felesége a minap a Magyarország Szépe 2016-os felkészítőtáborában járt, onnan köszöntötte Facebook-oldalának követőit. Arra azonban nem számított, hogy a feltöltött képe óriási vitát vált majd ki...TV + Sztárok--Tolvai Reni popsija is megérkezett a Balaton Soundrahttp://www.life.hu/sztarok/20160709-tolvai-reni-parjaval-kallay-saunders-andrassal-erkezett-a-balaton-soundra.htmlAzt már eddig is tudtuk, hogy a magyar celebvilág jelentős része Zamárdiba költözött, most viszont abban is biztosak lehetünk, hogy Reni és András is megérkeztek a rendezvényre.TV + Sztárok--Igazából a pofánk leszakad Chris Brown soundos haknijátólhttp://www.life.hu/sztarok/20160709-chris-brown-a-balaton-soundra-erkezett-es-extra-igenyeket-tamasztott.htmlElképesztő igényekkel állt elő a Balaton Soundon Chris Brown. Az amerikai énekes-rapper csütörtök este lépett fel a fesztivál nagyszínpadán, ám már a koncert előtt előtt hosszú listát állított össze speciális kéréseiről. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.