Három nappal szülése után bombaformában a szupermodell

csúcsforma modell diéta szülés után
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az angol Big Brother sztárja, a modellként és DJ-ként is ismert Sallie Axl második lánya megszületése után három nappal meztelenül mutatta meg magát. A látványtól leesett az állunk.

Sallie június 29-én hozta világra második lányát, Savannah-Blut, majd a három nappal később, július 2-án készült fotón bugyiban és melltartóban tartja ölében az újszülöttet. A tetoválásairól is ismert modellről senki meg nem mondaná, hogy

három nappal korábban még egy kisbaba volt a hasában.

Képe alá azt írta: „A hasam folyamatosan megy le és egyre magabiztosabban érzem magam. Imádok kétgyermekes anyuka lenni! Az elmúlt hónapokban pocakos tornákat csináltam, most nekikezdhetek a szülés utáni edzésnek, hogy visszakapjam a régi alakomat, de elsősorban mégiscsak anya vagyok és leszek, úgyhogy nincs rajtam semmilyen nyomás. Boldog vagyok a vonalaimmal és az anyuka testemmel.

Elvégre csak három napja szültem."

Az extravagáns Sallie egyébként egyedülálló anyaként hozta világra a kis Savvanah-Blut, akinek apjával terhessége utolsó előtti hónapjában szakított. A modelleknél úgy tűnik, tendencia a szülés utáni topforma, tavaly Sarah Stage sokkolt mindenkit négy nappal a szülés után megvillantott kocka hasával.

Forrás: Instagram/sallielaxl

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.