Andy Vajna elárulta, hogy mennyit fizettek Arnold Schwarzeneggernek

Fotó: Pozsonyi Janka -
gázsi Arnold Schwarzenegger színész pénz Andy Vajna sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi producer elárulta, mennyit is fizetnek egy világsztárnak, ha fel szeretnék kérni őt egy filmszerepre. Igazi csúcsgázsik! 

Andy Vajna több mint 50 filmet készített már, és a legnagyobb sztárokkal dolgozott együtt. A producer azt mondja, hogy még ma is megszállottan szereti a filmeket, arra is pontosan emlékszik, hogy mikor vált a mozi rajongójává. A TV2 csoport tulajdonosa néhány kulisszatitkot is elárult a nézőknek.

Szavazz! Ki a legszexibb testű magyar sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-istenes-bence-jozan-laszlo-hot-men-dance-tagjai-apati-bence-vagy-sugar-berci-a-legszexibb-jogas.htmlEljött a választás ideje. Te melyik magyar sztárpasi testével csavarodnál össze egy jógaórán? TV + Sztárok--Ferry Corsten: "Nagyon jó ide újra visszatérni"http://www.life.hu/sztarok/20160712-ferry-corsten-exkluziv-interju-a-balaton-soundrol-nagyon-jo-ide-ujra-visszaterni.htmlÍme a holland legenda, aki több művésznév mögé rejtőzve a 90-es évektől jelentette meg sikeresebbnél sikeresebb zenéit.TV + Sztárok--Mire készülhetnek? Tilla és Sebestyén Balázs közös képet posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20160712-till-attila-es-sebestyen-balazs-kozos-kepet-posztolt.htmlMindenkit ledöbbentett Till Attila, aki Sebestyén Balázzsal közölt közös képet. Azt egyelőre még nem árulta el, mire készülnek. TV + SztárokOrigoTaylor Swift most a legjobb parti - hatalmas vagyona lett pár év alatthttp://www.life.hu/sztarok/20160712-taylor-swift-a-legjobban-fizetett-hiresseg-a-forbes-szerint.htmlJó dolog mostanság Taylor Swift pasijának lenni. TV + Sztárok--Hoppá! Kylie Jenner a Balatonnál járthttp://www.life.hu/sztarok/20160711-a-vilagsztar-kylie-jenner-a-balatonon-udul.htmlEl sem hisszük, hogy egy mondatban szerepel Kylie Jenner és a Balaton, pedig pontosan ez történt. A világsztár párját, Tygát kísérte el a Balaton Soundra. TV + Sztárok--Tóth Vera besokallt: feltörték a Facebook-oldalát, most pedig perel http://www.life.hu/sztarok/20160711-toth-vera-perhez-folyamodik-az-enekesno-facebook-oldalat-feltortek-a-napokban.htmlAz énekesnő néhány napja már kiakadt egy kamu reklám miatt, majd arra kérte a rajongókat, hogy legyenek türelmesek, ha eljön az ideje, mesélni fog arról, hogy sikerült lefogynia. Most újra megszólalt az ügyben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.