32 éves lett az RTL Klub sztárja: Som-Balogh Edina ünnepel

Forrás: Facebook/Som-Balogh Edina -
Som-Balogh Edina Barátok közt RTL Klub születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt egykori sztárja már túl van a harmadik X-en, de egyáltalán nem látszik rajta! Egyre gyönyörűbb a színésznő.

Som-Balog Edina pályafutása 2003-ban kezdődött, amikor megnyerte a Miss Hungary szépségversenyt. Egy évvel később kapott szerepet a Barátok köztben, Nádor Kinga figuráját formálta meg több mint egy évtizedig. Ma már csak néha-néha láthatjuk a sorozatban, de nem tűnt el teljesen.

Forrás: Facebook/Som-Balogh Edina

Négy évvel ezelőtt ment férjhez, Som Krisztiánhoz zeneszerzőhöz és valamivel több mint 3 évvel ezelőtt született meg kisfiuk, Noel, aki bearanyozza az életüket. Mostanában Edina a Life.hu oldalán osztogat szépségtippeket, és praktikusabbnál praktikusabb tanácsokat!

Som-Balogh Edina: „Mintha egy súly került volna le a vállamról”

A Barátok közt egykori sztárja örömmel fogadta a meghívást a jógaórára, ahol kemény kihívás elé állítottuk, de neki nem okoztak gondot a legnehezebb ászanák sem. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Sarka Kata vagy Vajna Timi csavar jobban? Döntsd el!http://www.life.hu/sztarok/20160712-sarka-kata-vajna-timi-som-balogh-edina-dukai-regina-szekeres-nora-varga-izabella-szavazz-ki-a.htmlEljött a választás ideje! Te melyik ismert hölgy tökéletes alakjával lennél elégedett? TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKudlik Júlia: 71 éves lett a Delta háziasszonyahttp://www.life.hu/sztarok/20160714-kudlik-julia-71-eves-lett-a-delta-haziasszonya-a-magyar-televizio-arca-akinek-40-ev-utan-ert-veget.htmlKörülbelül 18 műsornak volt a házigazdája a televíziós újságíró, akire mégis legtöbben a Delta című tudományos híradóból emlékeznek. 40 év munka után távozott a Magyar Televíziótól. TV + Sztárok--Nem hiszed el, mennyit keres Dzsudzsák Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20160714-dzsudzsak-balazs-rengeteg-penzt-keres-az-evi-fizetese-535-millio-forint.htmlA focisták egy év alatt sokkal többet keresnek, mint egy átlagos ember egész életében. A magyar labdarúgók közül Dzsudzsák Balázs az, aki a legtöbb pénzt teszi zsebre. TV + Sztárok--Miféle lehűlés? Horváth Éva fotójától újra hőség leszhttp://www.life.hu/sztarok/20160713-horvath-eva-modell-nagyon-szexi-bikiniben.htmlA műsorvezető nemrég megmutatta, hogy fest számára a tökéletes strandszett. TV + SztárokOrigoSzavazz! Ki a legszexibb testű magyar sztár?http://www.life.hu/sztarok/20160711-istenes-bence-jozan-laszlo-hot-men-dance-tagjai-apati-bence-vagy-sugar-berci-a-legszexibb-jogas.htmlEljött a választás ideje. Te melyik magyar sztárpasi testével csavarodnál össze egy jógaórán? TV + Sztárok--Ada elmesélte a legszebb élményét a Balaton Soundrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160713-ada-elmeselte-a-legpikansabb-elmenyet-a-balaton-soundrol.htmlA szépséges műsorvezető kamaszkora óta imádja a Balatont, ráadásul azt is elárulta, mi az, amire a legszívesebben emlékszik vissza. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.