Szexi! Bencsik Tamara meztelenül napozott

Forrás: Facebook/Bencsik Tamara -
napozás TV2 szexi meztelen Megasztár Bencsik Tamara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár egykori énekesnőjének testét, csupán a gumimatrac takarta, ahol tudta. De így is csodálhatták kerekded fenekét a lesben álló cápák.

Bencsik Tamara nem bízta a véletlenre, hogy teste minden apró részletét édenbarnára sütesse a napon. Az énekesnő a tenger habjai között,

anyaszült meztelenül

pattant a gumimatrac tetejére. Már csak az a kérdés, vajon sikerült-e elrejtőznie a kíváncsi tekintetek elől, vagy a strand közelében vadította gyönyörű testével a férfiakat.....?

Forrás: Facebook/Bencsik Tamara
Sarka Kata vagy Vajna Timi csavar jobban? Döntsd el!http://www.life.hu/sztarok/20160712-sarka-kata-vajna-timi-som-balogh-edina-dukai-regina-szekeres-nora-varga-izabella-szavazz-ki-a.htmlEljött a választás ideje! Te melyik ismert hölgy tökéletes alakjával lennél elégedett? TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoCuki fotón a szerelmespár- Így csiklandozza Giannit Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20160714-giannit-etteremtulajdonos-kedvesevel-debreczeni-zita-modellel-vicces-fotokat-lott-a-nyaralason.htmlA pár nagyon vicces fotóval lepte meg rajongóit, úgy tűnik, nyaralás közben szeretnek kreatív ötleteket kitalálni a szerelmesek. TV + SztárokOrigoSzavazz! Ki a legszexibb testű magyar sztár?http://www.life.hu/sztarok/20160711-istenes-bence-jozan-laszlo-hot-men-dance-tagjai-apati-bence-vagy-sugar-berci-a-legszexibb-jogas.htmlEljött a választás ideje. Te melyik magyar sztárpasi testével csavarodnál össze egy jógaórán? TV + Sztárok--Szandi 40 éves lett – dögös fotóval ünnepel az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20160708-szandi-enekesno-negyven-eves-lett-es-dogos-bikinis-viz-alatti-fotoval-unnepelt.htmlVíz alatti sellővé változott a szexi sztár, aki nem titkolja korát, hiszen még mindig olyan formában van, mit egy húszéves. TV + Sztárok--WÁÓ! Bud Spencer nagyon szexi pasi volt fiatal korábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160707-bud-spencer-nemreg-elhunyt-szinesz-nagyon-szexi-pasi-volt-fiatal-koraban.htmlSzájtátva néztük a nemrég elhunyt színész fiatalkori képeit, a bozontos szakáll és a pluszkilók nélkül igazi szexisten volt, amikor még a vízilabdásként brillírozott. TV + Sztárok--Schobert Norbi elkápráztatta Demcsák Zsuzsáthttp://www.life.hu/sztarok/20160701-schobert-norbi-fitnesz-edzo-elkapraztatta-demcsak-zsuzsat-a-tv2-musorvezetojet-akinek-fogadasbol.htmlA fitneszguru elvesztett egy fogadást, amit a műsorvezetővel kötött, így pazar menüvel kedveskedett Zsuzsának. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.