Nem hiszed el, mennyit keres Dzsudzsák Balázs

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
pénz Cristiano Ronaldo foci fizetés Király Gábor Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A focisták egy év alatt sokkal többet keresnek, mint egy átlagos ember egész életében. A magyar labdarúgók közül Dzsudzsák Balázs az, aki a legtöbb pénzt teszi zsebre.

Köztudott, hogy a focisták rengeteg pénzt keresnek, annyit, hogy valószínűleg még az unokájuknak sem lesz gondja a megélhetéssel. Jelenleg a magyar játékosok közül Dzsudzsák Balázsé a csúcsgázsi, ő évi 535 millió forintot tesz zsebre, és ez még mindig kevesebb, mint amit Oroszországban kapott.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

Nem is titkolja Balázs, hogy luxuskörülmények között él, de nem mindenki költi fényűzésre a fizetését. Király Gábor például sokkal szerényebb otthonnal és autóval rendelkezik, mint a magyar válogatott csapatkapitánya. Ezek azonban még mindig semmik Ronaldo fizetéséhez képes. Az Eb győztes csapata 9,54 milliárd forintnak megfelelő összeget kapott, amiből a portugál csapatkapitány része 94 millió forint. Ezzel szemben a magyar válogatott a kijutásért és a szereplésért 3,6 milliárd forintot kapott az UEFA-tól. Ebből a szövetség levonja a kinntartózkodás költségét, a maradék 30%-át a focisták kapják – hangzott el a TV2 Aktív című műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.